2777
2789

ینی دعوای شمارو مادرپدرشوهرتون نمیفهمه اگه تویه ساختمون باشیدومادرپدرشوهرتون فضول باشن دائما زیرنظربگیرنتون وحتی موقع بحثتون تلویزینشونو قط کنن صداتونو بشنون وشوهرتون بچه ننه باشه هرروز بره خونشون وچیزایی بگه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
خب بعضیا ولووم صداشون پایینه تو بحث و دعوا هم همینطورن

باورکن ولووم صدامونم پایین باشه انقدمادرش فضوله وشوهرمو لوس میکنه شوهرم چنددقیقه دیرترمیاد سریع به پدرشوهرم میگه چرانیومد نکنه چیزی شده یا نیادخونه دعواباشه میفهمن وخراب میشن سرم...بااینکه طبقه پایینیم ورفت وامدمون ازجلو درشون نیس اماازپنجره زیرنظردارن وببین چقد صداراحت میره میادکه اوناباهم حرف میزنن من میفهمم

2805
باورکن ولووم صدامونم پایین باشه انقدمادرش فضوله وشوهرمو لوس میکنه شوهرم چنددقیقه دیرترمیاد سریع به پ ...

خیلی بده از همه چیه زندگیتون خبر دارن خدا بهت صبر بده عزیزم میدونم چی میگی خیلی شرایط سختیه

تازه عروس بودم یه فته میرفت پیش اونامیموند ومیخوابید الان میره بیرون

آخه منم قراره برم پیششون توی یه ساختمون

طبقه بالاشون. خیلی میترسم که هی بخواد قهر کنه بره پیش پدر مادرش چون به شدت بچه ننه ست

2801