2777
2789

توی تاپیک های قبلیم کامل ماجرا رو شرح دادم ولی اینجا یه خلاصه ای میگم براتون که متوجه بشید

من و پارتنرم باهم همکاریم و توی کار بحث های خیلی زیادی میکنیم خیلی وقتا هم اون بددهنی میکنه ولی این بار مقصر من بودم

من برای تکمیل کردن یه سری فایل ها نیاز به اکسلی داشتم که صفر تا صدش رو اون انجام میده و و اخر ماه برای یه خانم توی واحد مالی میفرسته که کارهای پرداختش رو انجام بده

قبلا هم این اکسل رو برام فرستاده و من اطلاعات رو استفاده کردم این بار ازش درخواست کردم بفرسته گفت اطلاعاتی که نیاز داری رو بفرست خودم از تو اکسل برات در میام میفرستم گفتم خب طول میکشه تو کی میتونی برام بفرستی گفت تو چیزایی که میخوای بفرست من میذارم تو کارام برات میفرستم چون نزدیک به تایم پریودم بودم خیلی عصبی شدم بابت حرفش و بهش پیام دادم

که عکسش رو میذارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از اخرین پیام(حرف مفت نزن)

زنگ زد گفت نه شمارت رو ببینم نه قیافت رو ببینم گم میشی از زندگیم همه جوره ها احمق بیشعور و قطع کرد اما بلاک نکرد و اون روز هم کامل جلو چشم بود و حتی یکبار هم باهام چشم تو چشم شد چند ثانیه مکث کرد و همش زیر چشمی منو نگاه میکرد

2803
2804

ولی دیگه هیچی نگفت منم هیچی نگفتم دوروز بعد از اون دعوا تولدم بود(هشتم آبان) حتی تبریک نگفت خودم چون فردای روز تولدم میخواستم برم مرخصی و شهر محل کار نبودم چند روز بهش شب تولدم پیام دادم میدونی دارم میرم رست میخوام قبل از اینکه برم امشب ببینمت ولی جواب نداد منم چیزی نگفتم امشب بهش پیام دادم هستید بزارم؟

2805

من میخواستم شب تولدم کادو هاشو با اسنپ پس بفرستم که توی این مدت برام خریده بود ولی باز  غرورم رو زیر پا گذاشتم شب تولدم پیام دادم جواب نداد امشب مجدد پیام دادم هنوز نخونده

2801