2777
2789
عنوان

عکس خودم و کسی که دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

درمان بیماری ها به روش هیپنوتیزم 👇🏻

سرچ کنید گوگل 👈🏻 ویس هیپنوتیزم د‌کتر سجاد زمانی آموزش رایگان هست

سرچ کنید چه بیماری هایی با این روش درمان میشه

یکی از روش های  خوب برای کنترل کردن استرس هست 

🤗 

یکی از کاربرها یه مشکلی داشت خاطرات بد آزارش میداد منم شنیده بودم هیپنوتیزم خاطرات بد رو کمرنگ می کنه

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید   سمیرا ❤

با احترام انگار ایشون پدرته شما دخترشی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
2804

شکست عشقی خورده بود البته وابستگی ناسالم داشت چون همش عذاب می کشید میگفت همش گریه می کنم

من براش تحقیق کردم ویس هیپنوتیزم دکتر سجاد زمانی رو فرستادم گفتم انجام بده رفته رفته بهترشد مدت ها انجام داد

(من و همسرم یکبار همینجوری هیپنوتیزم انجام دادیم به نظرم آرامش میده)

یه روش هم هست سرچ کنید  اِن اِل پی (nlp) دکتر سجاد زمانی کلیپش هست اونم یه مدت انجام داد

باهاش مدت ها صحبت کردم راهنماییش کردم برای حل مشکلاتش ، بیشترین تاثیر همین هیپنوتیزم بود البته درکنارش خودش و اطرافیان هم باید تلاش کنن

اون مشکلش خیلی حاد بود

مدام گریه میکرد و عصبی بود

آخرش گفت مدام گریه می کردم خودمو می زدم موهامو می کشیدم می رفتم بیرون درو باز می کردم بلکه شاید طرفو ببینم 😐 توهم می زد وضعش خیلی داغون بود ، آخرش بهم گفت حتی دکتر نامه داده بود برم تیمارستان🙄

خلاصه خداروشکر خیلی بهتره ، براش دعا کنید همیشه آرامش داشته باشه ❤

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید   سمیرا ❤
2805
2801