2777
2789
تاریخ زده برات؟

۲۵دی اما من طبیعیم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم دختر یه چیز دیگس♥️یکیشودارم همه دنیامه.اسمشو چی میزاری؟

هم دختر خوبه هم پسر ولی دختر محبتش یه چیز دیگست...

هنوز به نتیجه نرسیدیم 🥴 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا شکم خییییلی سنگین ترازدختره تجربه دوتاشودارم

وای من سر پسرم تا زایمان حس نمیکردم باردارم الان باز باردارم اما بشدت تنبل و سنگین و بیحال فکر کنم به جنسیت ربط نداره به بدن مادره

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
منم شوهرم شیفت شب داره ازهمین میترسم

خدابدادمون برسه انشائ الله بموقع و سالم دنیابیاریم

پس شما دوهفته ازمن زودتر زایمان دارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای من سر پسرم تا زایمان حس نمیکردم باردارم الان باز باردارم اما بشدت تنبل و سنگین و بیحال فکر کنم ب ...

نمیدونم.من تنبل نشدم فقط شکمم چون نسبت به دخترم تیز تره احساس سنگینی زیادی دارم وزنشم بیشترازدخترمه

انشالله.اره۳۸سزارین میکنن

انشای الله بسلامتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم.من تنبل نشدم فقط شکمم چون نسبت به دخترم تیز تره احساس سنگینی زیادی دارم وزنشم بیشترازدخترمه

من فکر کنم کلا بارداری دوم این حسا طبیعی تره چثن یبار رحم کش اومده ماهیچه ها ازادتر شدن احستس سنگینی بیشتره

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه