2777
2789
عنوان

خانم بیاید لطفا عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست
انشالله عزیزم؛پسر شما ازش بپرسی فلان جا رفتی چیکار کردین بلده جواب بده؟

نه از مهد که میاد میپرسم چیکار کردین یه چیزایی درهم میگه اما کامل نمیتونه توضیح بده 😔😔 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیطنتم میکنه زیاد ‌؟

نه بچه ارومی هست فقط باید دو بار سه بار بهش بگی تا گوش کنه مثلا بگم برو کتابت رو بیار نمیره باید دوبار بهش بگم یا ی بار بگم مثلا بعد از ۳۰ثانیه میره میارش ایطور نیس همون لحظه بیارش 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
نه بچه ارومی هست فقط باید دو بار سه بار بهش بگی تا گوش کنه مثلا بگم برو کتابت رو بیار نمیره باید دوب ...

من دیر به فکر افتادم متاسفانه😔😔

نه از مهد که میاد میپرسم چیکار کردین یه چیزایی درهم میگه اما کامل نمیتونه توضیح بده 😔😔

باز خوبه مطمعن باش درست میشه پسر منم همینه رفته بود مهد گفتم چیکار کردین فقط گفت نقاشی شدم😑درحالی ک مربیش گفت دفتر و مداد بهش دادم ک نقاشی بکشه ولی انجام نداد 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
من دیر به فکر افتادم متاسفانه😔😔

منم خیلی خیلی پشیمونم چرا سال گذشته نبردمش مهد خیلی کوتاهی کردم درحقش همش تو گوشی بود هیچی یادش ندادم پسرم حتی اسم وسایل خونه روهم نمیدونست جدیدا یادش دادم

باز خوبه مطمعن باش درست میشه پسر منم همینه رفته بود مهد گفتم چیکار کردین فقط گفت نقاشی شدم😑درحالی ک ...

عین پسر من 😔😔میدونی مهدی که من میبرم حالت مهد قرآنه تایمش کلا یک ساعته برای همین میمونه شاید جایی دیگه بود مثلا ۳ساعت نمونه 😔

منم خیلی خیلی پشیمونم چرا سال گذشته نبردمش مهد خیلی کوتاهی کردم درحقش همش تو گوشی بود هیچی یادش نداد ...

اسی لی لی باچی درست میکنی تو خونه ؟

اسی لی لی باچی درست میکنی تو خونه ؟

هیچی همینطوری خودمو پسرم انجام میدادیم ولی پسر کوچیکم ک بلد نبود ۴دست وپا می اومد😂

اون بازی که چشماشو ببندی اشیا رو لمس کنه ایده خوبی ممنونم فردا باهاش کار میکنم

نه نباید لمس کنه باید بگ تمرین حافظه دیداری هست فک کنم؛مثلا سیب و اب و نون بزار رو میز بعد بهش بگو اسمشون رو بعد چشمش ببند بگو چی رو میز بود؟