2777
2789
عنوان

اگه جای من باشین چی رفتاری میکنین با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 232 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاااامنم هر وقت می‌خوام زرنگ باشم یچیزی خرابش می‌کنه تو همین کار‌کردن دلم‌می سوزه‌میگم‌گناه دارن ...

اره اجی ولی الان تو این دور زمونه هرکی ظات خوب داره ضربه میخوره بد زمونه ای شده فقط باید گرگ باشی 

2803
دقیقاااا بعد اینقد زور بهش داره گاهی نمیرم خونش تیکه میندازه دوقطبی هم هست ‌ ولله اعصابم خرابه امشب. ...

همین حرف و بچسب و ول نکن

بگو عروس دختر آدم‌نمیشه 

اسی جان باید اون‌موقع می‌گفت عروسم مثل دخترمه و فلان

پس سعی کن محترمانه فاصله بگیری چون بعدا از این عزت نفست از بین رفته و ازت سواستفاده شده عذاب میکشی نکن دختر جان

ببین دعوای من و سوهرم بود و سوهرم گفت برو خونه بابا منم زنگ زدم گفتم بیاین بعد که اومدن شوهرم پشیمون ...

باز دستش درد نکنه بهترین‌کار و‌کرد

و‌تو هم بهترین کارو‌کردی زنگ بابات زدی که حساب کار بیاد دستش فکر‌نکنه بی کس‌و‌کاری

منکه روز اول بابام جلو همسرم و‌نامزدش گفت چون انتخاب خودته حق نداری روزی برگردی و همسرمم هر بار دعوامون میشد می گفت برو‌ طلاقت بگیر🥲

ولی از وقتی از همشون دور شدیم اینقدر زندگیمون خوب شده و‌فهمیدم واقعا همش زیره سره خانوادش بود

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دختر خوب خب کمتر کن این رفت و آمد دوری و دوستی

نه مادرسوهرم نفهم و مررو تشریف داره  هرچقدردوری میکنم زنگ میزنه و حتی اگه نرم اون میاد 🥵🥵

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
من اولش مادرشوهرم جوری عروسم عروسم‌می‌کرد قربون صدقم‌می رفت همه حسادت می کردن همینکه یه مشکلی پیش او ...

کاش یذره از سیاست مادرشوهرارو داشتیم الان تو خانوادشون فرمانروایی میکردیم 😂

2804
اره اجی ولی الان تو این دور زمونه هرکی ظات خوب داره ضربه میخوره بد زمونه ای شده فقط باید گرگ باشی

صددرصد 

خیلیی رو‌خودم کار می کنم و‌لی خب سخته

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
باز دستش درد نکنه بهترین‌کار و‌کردو‌تو هم بهترین کارو‌کردی زنگ بابات زدی که حساب کار بیاد دستش فکر‌ن ...

اره گفتم بیان تا دیگه کم بگه برو هرچند شوهرم یه لحظس دعواش ولی منم زورم اوند و گعتم اومدن.شوهرم از بس پدرشو فوش داد دلم خنک شد

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
2805
2801