2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جواب نه بده خودتو خلاص کن.بری توی اون زندگی هر روزش برات جهنمه.اون ی عمر ب اونا داده و کمک کرده و اولویتش اونا بود هیچ وقت هیچ وقت عوض نمیشه.تازه بعدازدواج خانوادش خورو رقیب خودشون میدونن اونوقته ک تازه داستان شروع میشه

مردی ک الویتش خانوادسه و اونارو از هرکسی بیشتر میخواد، ازدواج برا چیشه پس؟! بمونه ور دل خانوادش تا سیر بشه ازشون، دختر مردمم بدبخت نکنه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
خب میگه کم نمیذارم واسه زنمم از هرلحاظ ولی ب خانواده ام حتما میرسم خدای بنده پدرومادره

بخدا دروغ میگه دو روز دیگه هم میگه پدر مادر دیگه برام گیرنمیاد زن بران زیاده ناراضی هستی بروووو ب سلامت

بخدا دروغ میگه دو روز دیگه هم میگه پدر مادر دیگه برام گیرنمیاد زن بران زیاده ناراضی هستی بروووو ب سل ...

میگه آبروی پدرو مادرم برام مهتر از هر چیزه نمیتونم بذارم کاسه گدایی دستشون بگیرن...

میگه آبروی پدرو مادرم برام مهتر از هر چیزه نمیتونم بذارم کاسه گدایی دستشون بگیرن...

خب اون علاوه بر اینکه رسیدگی مالی میکنه میگه اولویت اولم هستن؟ یعنی از زنش میزنه میده به خانوادش هم مالی هم توجه و محبت

2810