بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
عزیزم اینترنتی هم بخری خیلی خوبهمن لوسترای جدید و قشنگی تو باسلام میبینمکه قیمتشون خیلی خوبه و اونای ...
قشنگم ممنونم دیشب یه تاپیکی درباره بچه دار شدن بود نظر داده بودی ... ینی عشق کردم عشق کردم از جوابات ، از اینهمه آگاه بودنت ، افتخار میکنم همجنستم و شما انقدر عاقلی .. ینی یجوری جواب داده بودی یه آخیش عمیق تو دلم گفتم❤️🙏 الهی بهترینا نصیبت شه تاپیک قفل شده بود نشد تگت کنم الان دیدمت خوشحال شدم قشنگم ممنونم
قشنگم ممنونم دیشب یه تاپیکی درباره بچه دار شدن بود نظر داده بودی ... ینی عشق کردم عشق کردم از جوابات ...
فداتشم عزیزم خیلی لطف داری😍♥️🫂
منم خیلی خوشحال میشم میبینم تعداد اونایی که
باهام موافقن هربار بیشتر میشه و رسیدن به این
مرحله از آگاهی واقعا خیلی عالیه
همیشه موفق و سلامت باشی جانم💕
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️