2777
2789
عنوان

کی امشب نمازشب میخونه🥺

127 بازدید | 16 پست

میشه منم سرنمازدعاکنید ؟

من نمیتونم امشب بخونم 

لطفااگر میخونید اسم منم تو قنوت وترببرید🥺

مرسی مهربونا🥺

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داشتین تاپیک اخرم بخونید

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اگه کسی بود منو فرامش نکنه لطفااااا

بچم سالم بدنیابیاد انشائ الله

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹🌺 اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌺 برای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف التماس دعا 🙏🌹 ان شاالله حاجت روا بشین 🌺🌹 التماس دعا دارم خیلی زیاد 🙏🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺🌹

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 
ترو خدا قسم هر کی پیام من و میبینه برای آرامش روح و جسمم ی صلوات بفرسته....امشب بدجور حالم بهم ریخت ...

برات فرستادم عزیزم شمام واسه من دعا کن خدا معجزه کنه برام

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
عزیز دلم برای من بخون اسم واقعیم فاطیما نیست اما منم دعا کن خدا خودش میدونه چقدر محتاج نگاهشم

چشم عزیزم اگر قابل باشم

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤