2777
2789
عنوان

عاشق شدین تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 40 پست
میدونم اینطور نیست و فوروارد کرد پیام‌شو و واقعا رل زده و اوکی شده با یه نفر

چه مدت با هم بودین ک انقد وابسته هم شدین ؟

ادم باید شخص باشه. یه جورایی ک هرچی پیش اومد عقب نکشه ن اینکه با بی حرمتی هاش تنوع طلب بودنشو ثابت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه مدت با هم بودین ک انقد وابسته هم شدین ؟ادم باید شخص باشه. یه جورایی ک هرچی پیش اومد عقب نکشه ن ای ...

راستش ۱ سال با هم بودیم دوست هم داشتیم همو فقط هم اون بی احترامی نکرد بهم خیلی التماس کرد نرم قطع ارتباط نکنیم ولی من دیگه موقعیتش نداشتم 

ولش کن خلایق هرچه لایق. تو باارزشی برو خوشحال باش خدا بهت رو کرد و دعوا شد بینتون تا بشناسیش این ادب ...

اخه میدونی خواهر خودم هم اشتباه داشتم ولی کشش دیگه نداشتم خیلی اعصابم خورده میگم کاش کات نکرده بودیم

راستش ۱ سال با هم بودیم دوست هم داشتیم همو فقط هم اون بی احترامی نکرد بهم خیلی التماس کرد نرم قطع ار ...

اها 

یه جورایی خودتون نخاستین اون رابطه رو 😅

کلریه ک شده الان جز درگیر کردن فکرتون سودی نداره براتون 

ولی باید عبرت بشه واسه سری بعد ..

اها یه جورایی خودتون نخاستین اون رابطه رو 😅کلریه ک شده الان جز درگیر کردن فکرتون سودی نداره براتون ...

اره واقعیتش خیلی اذیت شدم خانواده ام هم مشکل داشتند ولی فکر نمیکردم اونی که انقدر ادعا عاشق بودن می‌کرد رل بزنه من فقط به زمان نیاز داشتم و حتی قول قرار عروسیمون هم بود خانواده ها هم کم بیش در جریان بودن

بااین حرفایی که زده؟ دلت خوشه انقد خوبی چشاتو بستی رو یدیاش

میدونه آبجی آدما خوبی دارن بدی هم دارن با تمام بدی هاش بازم دوسش دارم احساسات چرت ترین چیز دنیاست و واقعا دیگه نمیدونم 

برام دعا کن

انشالله اونم خوشبخت بشه

اها خوانوادتون سراغی نمیگیرن از طرف؟یه جورایی جدی بوده پس

نه مخالف بودن و تموم کردیم دیگه فقط در حد حرف بود ولی خب من دوسش داشتم و خب دیگه اصلا یه جوری شده که دیگه نمیخوام با هیچ آدمی ذره ای ارتباط داشته باشم

2810