2777
2789
عنوان

خدایا من خیلی گناه دارم😭😭

156 بازدید | 8 پست

دختری که باباش از اول عمرش اعتیاد داشته به مامانش هیچ محبتی نمی‌کرده و هیچ شغلی نداشته فقط لوازمای خونه رو می‌فروخته تا پول موادش دربیاد مامان فرشتش تبدیل شد به یه آدم بد و خیانت کار 

دخترشو تو کلاس ششم صی.غه یه پیرمرد کرد بخاطر پول و اون دختر از خونه فرار کرد بیرون بلافاصله تا پیرمرد بهش دست نزنه

اون دختر از ۱۴سالگی شروع کرد به کار کردن تا الان که ۱۸سالشه

باش اعتیاد و گزاشت کنار و شغل خوبی داره الان و آدم خوبی شده ولی مادرش دیگه  اون آدم خوب نیست:)بابای اون دختر هیچ وقت نزدیک مادرش نشد و هیچ محبتی نکرد بهش

اون دختر شکست خورد شکست عشقی ولی خودشو جمع و جور کرد 

شما چه فکری راجعش میکنید

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخاد بغلش کنم بهش بگم دختر قوی🫂🙂

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یکی که زده دهن دنیارو سرویس کرده 

هیچ احدی حریفش نشده 

تو هیچ تقصیری نداری 

بزن خار و مادر این دنیارو یکی کن و بهترین زندگی رو واسه خودت درست کن جای تک تک کسایی که مثل تو قوی نبودن زندگی کن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت