یک سال و نیمه س. هر وقت که غذا میخوره،روفرشی و همه لباس هاش باید تعویض شه. یعنی سرتا پا.... بزرگترین قاشق رو برمیداره. سرو صورت و ... به همه جاش میماله...
شمام اینقدر آزادی عمل میدین به بچه تو موقع غذا خوردن؟ یا خودتون ترتمیز و مرتب غذاشو میدین.؟
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روال همینه منم آزاد میزاشتم وعوض میکردم لباسارو.ولی دختر من الان پنج سالشه خودش کامل وتمیز غذاشو میخوره قبلش میره دستمال کاغذی میاره دست و دهنشم تمیز میکنه مهمونی هم بریم من کاری باغذا خوردنش ندارم راحتم