یک سال و نیمه س. هر وقت که غذا میخوره،روفرشی و همه لباس هاش باید تعویض شه. یعنی سرتا پا.... بزرگترین قاشق رو برمیداره. سرو صورت و ... به همه جاش میماله...
شمام اینقدر آزادی عمل میدین به بچه تو موقع غذا خوردن؟ یا خودتون ترتمیز و مرتب غذاشو میدین.؟
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روال همینه منم آزاد میزاشتم وعوض میکردم لباسارو.ولی دختر من الان پنج سالشه خودش کامل وتمیز غذاشو میخوره قبلش میره دستمال کاغذی میاره دست و دهنشم تمیز میکنه مهمونی هم بریم من کاری باغذا خوردنش ندارم راحتم