2777
2789
عنوان

بچه های شمام اینجورین⁉️

376 بازدید | 45 پست

یک سال و نیمه س. هر وقت که غذا میخوره،روفرشی و همه لباس هاش باید تعویض شه. یعنی سرتا پا.... بزرگترین قاشق رو برمیداره. سرو صورت و ... به همه جاش میماله... 

شمام اینقدر آزادی عمل میدین به بچه تو موقع غذا خوردن؟  یا خودتون ترتمیز و مرتب غذاشو میدین.؟‌

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

طبیعیه

یه پارچه و لباس مخصوص غذا داشته باشین

بهترین کار همینه که بچه خودش آزادانه بخوره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم همینه حتی گاهی ماست میزنه به صورتش و موهاش

پسرم میذاشت خودم غذا بهش بدم اما دخترم فقط خودش میخواد بخوره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
2803
دختر منم همینه حتی گاهی ماست میزنه به صورتش و موهاشپسرم میذاشت خودم غذا بهش بدم اما دخترم فقط خودش م ...

دقیقاگاهی ظرفو میکشه به سرش دیگه یه راست میریم حموم.... اصن عذاب شده غذاخوردنش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

روال همینه  منم آزاد میزاشتم وعوض میکردم لباسارو.ولی دختر من الان پنج سالشه خودش کامل وتمیز غذاشو میخوره قبلش میره دستمال کاغذی میاره دست و دهنشم تمیز میکنه مهمونی هم بریم من کاری باغذا خوردنش ندارم راحتم

دخترمن متاسفانه به کمتر از کفگیر راضی نمیشه اون ۲۰ ماهشه

وای🤣🤣🤣 خنده م پرید تو گلوم... خفه شدم🤣🤣

2804

بچه ندارم اما مطمئنم یه همچین ازادی عملی نمیتونم بدم به بچه😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
روال همینه منم آزاد میزاشتم وعوض میکردم لباسارو.ولی دختر من الان پنج سالشه خودش کامل وتمیز غذاشو می ...

خداکنه حداقل تمیزخوردنو یادبگیره پس

2805
2801