2777
2789

امشب واقعا از ته دلم احساس شکستن کردم

حدود سه سال پیش بود که داداشم حتی پول نداشت موبایل بگیره واسه خودش من همش 14 سالم بود یادمه پولمو جمع کردم براش گوشی A70 کپی گرفتم

بچش آرزوی سه چرخه داشتن داشت پولامو جمع کردم براش گرفتم وقتی دخترش بدنیا اومد 8 سال پیش من 10 سالم بود اون موقع یادمه با کلی گریه و داد و بیداد با مامانم چون پولم کم بود مجبورش کردم یه انگشتر کوچولو واسه دخترش بگیریم چون خیلی دوستش داشتم شد 98 هزار تومن

همیشه من برای بچهاش لباس می‌گرفتم همه چی می‌گرفتم با اینکه خودم یتیم و سنم خیلی کم بود چون مامانم خیاطه براش اتو میزدم لباسای مشتری رو یا نگین کاری و هرچی تا پول دستم بیاد

اما حالا داداشم خیلی پولدار شده چندتا خونه و ماشین و اینا و هیچکدوم از اون روزها یادش نمیاد من ازدواج کردم تازه عروسم یکم دست بال منو همسرم خالیه و وضع مالی من خیلی خوب نیست خدا رو شاکرم از هر لحاظ 

و فعلا با مامانم زندگی میکنم ..

بقیشو نوشتم میزارم کپی میکنم همین الان میزارم.

خب مرسی که تا اینجا همراهم بودین از این بگم براتون که تو این مدت داداشم هر چی گفته به دل نگرفتم و گفتم شوخیه اما امشب برای یه کاری اومده بود خونه مامانم منو همسرم از مغازه برگشتیم خوراکیای دست همسرمو دید با پوزخند و خنده و مسخره گفت پنج هزار تومن تخمه دوتا لواشک آخه اینارو چرا دستت گرفتی می‌دادی زنت دستش می‌گرفت پنج تومن تخمه رو😭

از نظر اون همینطوره چون خودش و بچهاش خانومش انقد سر چیزهای بی مورد حتی پول میریزن دور مثلا هر شب میرن فروشگاه و زیر پنج تومن خرید شون نمیشه بیرون غذا میخورن شام و ناهار و خیلی چیزهای دیگه..

همیشه وقتی کسی نداره به تمسخر میگیره خیلی دلم میخواد سر این موضوع ازش نگذرم چون من هرچی گفته بخاطر احترام و این ترسی که ازش دارم که داداش بزرگمه هیچوقت حتی به روش نیاوردم اما امشب دلم واقعا شکست دلم میخواد چند وقت قهر باشم و بعدش دلیلشو بگم که روزی بود که من براش گوشی می‌خریدم اما امروز که داره انتظار دادن به من رو ندارم اما انتظار اینکه به تمسخر بگیره عذابم میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مرسی که تا اینجا همراهم بودین از این بگم براتون که تو این مدت داداشم هر چی گفته به دل نگرفتم و گف ...

حق دارین

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه
2803

بعد این حرفش چند دقیقه نشست و رفت منم هیچی نگفتم بیست دقیقه بعدش با خانمم و بچهاش اومدن نارنگی اوردن خانومش به مامانم و داداش کوچیکم داشت می‌گفت برای مدرسه دخترم نارنگی گرفتیم اضافه هارو آوردیم با اینکه داداش کوچیکم هم تازه دوماد و زنش تازه از یه شهر دیگه اومده همش ازین حرفها جلوش میزنن داداش کوچیکمم وضع مالیش روبراه نیست اما هیچکس دستشو نمیگیره هیچکس به فکرش نیست جز مامانم نمی‌دونم واقعا داداشم از وقتی پولدار شده به همه خواهرام خار میزنه درضمن ناگفته نماند منم تو پولدار شدنش نقش داشتم و همیشه کمکش میکردم تو شغلی که داره و تو هرچیز اما هیچوقت نگفت بگیر این دویست تومن اصن بیشتر نه این دویست تومن دلخوشی مال تو 

دلم خیلی گرفته..

2804

عزیزم اصلا درباره لطف خودت نگو. قهرم نکن. اروم  که شدی بگو از حرفش ناراحت شدی، گذشته خودتو یادت بیاد. بگو حق بی احترامی یا ناراحتی شمارو نداره وگرنه خدا قهرش میاد و بترسه از خدا

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

من دوتا برادرام فوت شده از دو ماهگی هم یتیم شدم باورتون میشه تمام دوست داشتنم رو صرف همون دوتا میکردم چون خیلی دوستشون داشتم عادت کرده بودم باهاشون ولی تو فاصله هشت ماه هردو رو از دست دادم یکی 21 سالش بود یکی 19 دلم خیلی سوخت این دوتا موندن خدا حفظ شون کنه یکی شون که اینجوری همش اذیت می‌کنه اون کوچیکه هم افسردگی و ضدحال

تا پایان سال تاوانشو پس میده مطمئن باش

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
2805
تا پایان سال تاوانشو پس میده مطمئن باش

مامانم من دوماهه بودم یتیم شدیم همه مون همه بچهاشو با چرخ خیاطی بزرگ کرد بخدا حسرت هیچ چیز ب دلمون نذاشت خیلی سختی کشید اما یادم نمیاد هیچوقت حسرت پدر داشتن رو بکشم اما امروزه اگر بگه پونصد تومن بهم بده ناتوان شدم نمیتونم خیاطی کنم  یا تو اجاره خونه کمکم کن کلی داد بیداد می‌کنه داداشم زورم میاد چون برای غریبه ها بیست میلیون سی میلیون پنجاه میلیون کارت می‌کشه که اسمش بره بالا

خدا بیامرزد پدرت و برادرت رو خدا سایه ی مادرت رو هم بالا سرت حفظ کنه .من با سختی و وام خونه گرفتم ،پول نمیمونه بخوام لباس بگیرم  یه سری با پس اندازم بستنی گرفتم برای مادرجونم بردم گفت اه از این بستنی آشغالی ها.بعد نشست از همونا  سهم داداشم هم خورد

2801