2777
2789
عنوان

نگاه نکردن نوزاد سه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست
سوالامو جواب بده تو خونه چند نفرید؟تلوزیون و صداهای دیگه چقد تو خونه روشنه؟چجوری باهاش حرف میزنی ؟تک ...

من و پسر دیگم 

باهاش حرف میزنم مثلا سقف نگاه میکنه میخنده انگار صدامو میشنوه میخنده 

قان و قون میکنه 

سوالامو جواب بده تو خونه چند نفرید؟تلوزیون و صداهای دیگه چقد تو خونه روشنه؟چجوری باهاش حرف میزنی ؟تک ...

من صدا درمیارم اونم صدا درمیاره 

پسر دیگم تلویزیون نگاه میکنه ولی این پسرمو طوری میزارم که چشمش به تلویزیون نخوره فقط صداهارو میشنوا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و پسر دیگم باهاش حرف میزنم مثلا سقف نگاه میکنه میخنده انگار صدامو میشنوه میخنده قان و قون میکنه

تلوزیون و آهنگ اصلا براش نذار... یه مدت تلاش کن تا نگاه کنه بهت تو دنباله چشمش برو با لبخند نگاهش کن

واکسن زدید گریه کرد؟ وقتی خوابه انگشتتو میذاری تو مشتش مشتشو محکم میکنه؟

تلوزیون و آهنگ اصلا براش نذار... یه مدت تلاش کن تا نگاه کنه بهت تو دنباله چشمش برو با لبخند نگاهش کن ...

تو خواب انگشتمو امتحان نکردم ولی تو بیداری انگشتمو میگیره

واکسن دوماهگی نیست هنوز نزدم

جایی که نگاه میکنه میرم سریع نگاهش. میدزده 

من صدا درمیارم اونم صدا درمیاره پسر دیگم تلویزیون نگاه میکنه ولی این پسرمو طوری میزارم که چشمش به تل ...

صدا هم نباید بشنوه چون تمرکزش میره رو صدا ببرش تو اتاق وقتی تی وی روشنه باهاش صحبت کن 

چطوری بود؟؟نوزادیش ارتباط چشمی داشت؟؟؟آخه چرا بچم از همین نوزادی نباید نگام کنه دی خدا مرا با مک این ...

من نگاهشو اصلا یادم نیس دقت نمیکردم فقط یادمه دوماهش بود بقیه بچه ها باهاشون حرف میزدی میخندیدن این انگار ن انگار بقیه بچه ها میگفتی اقو تکرار میکردن این هیچی

تو خواب انگشتمو امتحان نکردم ولی تو بیداری انگشتمو میگیرهواکسن دوماهگی نیست هنوز نزدمجایی که نگاه می ...

فرق نداره تو بیداری هم اگر انگشتتو موقع شیر خوردن میگیره خوبه 

اصلا صرف اینکه نگاه نمیکنه نمیشه گفت مشکلیه مطمئنم خودت پسره اولتو یادت نمیاد چطوری بوده تو سه ماهگی الان حساس شدی چون خیلی جو بد شده