2777
2789
عنوان

ازدواج با یک بازیگر خانم

4040 بازدید | 262 پست

من همونم که دیروز گفتم میترسم ازدواج کنم، امروز یکی از دوستان بازیگرم بهم پیشنهاد داد این خانم بازیگر، دختر خوبیه اگه میخوای باهاش صحبت کنم، به نظرتون یه آدم معمولی که توی هنر نیست میتونه با یه خانم بازیگر خوشبخت بشه؟

اون خانم کی هست

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

ولم کن امشب زیاد تیکه انداختم جو سایت سمی بود دیگه نمیکشم تو از کجا پیدات شد

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
2804
نمیتونم اسم بیارم ولی همه میشناسنش

اوووووه

بازیگر سینما یا تیوی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2805
توی سینما کم کار هست، تلویزیون و تئاتر

وضع مالیت چطوره

بازیگرا با پولدارا ازدواج میکنن

2801