2777
2789

بچه بودم خیلی بچه داداشم فوت شد هیچکسو نداشتم رفیقم بود درددلام باخودش بود پشت پناهم بود یهویی رفت تنهام گذاشت🙂

از سر نادونی با ۲ ۳ نفر همصحبت شدم نمیدونستم حتی دوستن بعدا فهمیدم از قصد اومدن سمتم فورا به خودم اومدم توبه کردم

افسردگی شدید داشتم یکسال تو یه اتاق افتاده بود حتی لامپم روشن نمیکردم🙂 نابود نابود قرص و خواب بیشتر روزا مدرسه نمیرفتم از شاگرد اول شدم نفر اخر کلاس😅

موهام ریخت چاق شدم یهویی حس کردم ۲۰سال پیر شدم

بعد یه پسره هم محلیمون اومد گفت من مثل رفیقت ازش خودشم نمیومد بلاکش کردم 

چندسال بعد تو اینستا پیام داد حالمو پرسید گفت اونموقع بلاکم کردی نزاشتی کمکمت کنم گفتم بازم بلاکت میکنم گفت بیا با من ازدواج کن گفتم نمیخوام

گفت تورو دیگه هیچکس نمیگیره😅💔خیلی خیلی دلم شکست مگه هرکی یه اشتباهی کرد دوس پسر داشت اصلا۱۰۰تا داشت دیگه نباید کسی بگیرتش؟ پسرا خودشون چی  مگه خدا بود یه سره قضاوتم کرد ک برام حکم برید

الانم یادم میاد بغض میکنم 

من افسردگیم هیچوقت خوب نشد هنوز ک هنوزه همونم دلشکسته تر از ادما 

خدایا منو میبینی😄؟؟ 

خدایا تو منو بخشیدی بنده هات منو نبخشیدن🙃

💍♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چنسالته میدونی هرکسی تو زندگیش یه مشکلی داره تایپیک منو برو بخون 

میفهمی منظورمو 

ولی فقط یچیزیو میدونم 

چیزی به اسم گناه نیست ادما گناهارو میسازن 

ادما درست غلطو تایین میکنن 

تو کوچه مام عروسی میشه🙂

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

منم امروز عمیقا حس تنهایی داشتم 

همه امیدم نا امید شد

فهمیدم فقط با دروغ گفتن به خودم تا الان دووم آورده بودم

رو به روشدم با خود احمقم

حالا درد زیادی داره جیگرمو پاره پاره میکنه

کاش میتونستم جیغ رو بنویسم 

تو کوچه مام عروسی میشه🙂

ان شاءالله عروسی خودت باشه نه همسایه😍❤

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

ان شاءالله عروسی خودت باشه نه همسایه😍❤

الهی قربونت برم🤍

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یه دختری تو فامیل ماهست مث پنجه آفتاب.فقط اشتباهش این بود که با پسر عموی گه من دوست شد و حتی زن عموم رفت خواستگاریش ولی بابا و مامانش قبول نکردن.پسرعموم باهاش لج شد شمارش افتاد دست پسرا اینم از سر بچگی بایکی شون حرف زد.اون بی شرف صداشو ضبط کرد برا همه میذاشت.الان پسر عموم کیف زندگیشو میکنه.اون پسره بیشرفم ازدواج کردو بچه دار شده.این دختره برای دهمین بار تشنج کرد امشب بستریه.باباشو ازدست داد غم روی غم.یه دونه خاستگارم نداره چون به اصطلاح آبروش رفته.خدا لعنت کنه پسرای آشغال‌و و فامیلای دهن بینو

یه دختری تو فامیل ماهست مث پنجه آفتاب.فقط اشتباهش این بود که با پسر عموی گه من دوست شد و حتی زن عموم ...

برادر همین پسره یه زمانی با آبروی من بازی می‌کرد.به همه گفته بود من بهش زنگیدم و میخوام باهاش دوست بشم.شرایطم خیلی سخت بود.منم پناه بردم به خدا و امام حسین.اصلا مذهبی نبودم ولی چاره نداشتم.چله زیارت عاشورا خوندم.روز ۲۷ چله پاکترین و بهترین پس فامیل که زبانزد بود ازم خاستگاری کرد.من عاشق این پسر بودم.ولی میدونستم به من نگاهم نمیکنه چون تهمتارو اونم شنیده بود.خلاصه اومد خاستگاری وازدواج کردیم.تو دهنی بدی به اون پسرو خانوادش زدت شد بت لطف خدا.الان ۸ سال از ازدواجم میگذره و بچه سومم باردارم.شوهرم یک کلمه از ذون قضیه نگفته.و اون پسر یه بارازدواج کردو زنش فرار کرد.الانم هر بار یه مشکلی واسه ازدواجش پیش میاد

یه دختری تو فامیل ماهست مث پنجه آفتاب.فقط اشتباهش این بود که با پسر عموی گه من دوست شد و حتی زن عموم ...

آخییی طفلکی چقدر گناه داره کاش بیشتر هواشو داشته باشین 

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️