2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در بیان مهربون در عمل بی رحم

مادرشوهرم منو جاریو با هم دعوت می کنه خونش واسه شام منم از جاری خوشم نمیاد. چه جوری بگم که دست از اینکارش برداره  در ضمن جاریو خیلی بیشتر از من دوس داره

تو جمع بیشتر سکوت، شنونده بیشتر باشیم. بین بحث دیگران جانبداری نکنیم. وقتی حرف میزنیم ارام، شمرده و قاطع باشیم. بدگویی و غیبت و... نه. درباره مسائل روز حرف نزنیم مثه گرونی، سیاست و ...درباره فقر و دلسوزی و...مسائل شخصی، اختلاف سلیقه ها، خانواده خودمون و... حرف نزنیم. شیک پوشی، عطر، تمیزی، ارزش و احترام به خود. هرکاری که فک میکنیم شانمون رو مایین میاره. اظهار نظر درباره هرچی که ازمون سوال نشده! نظر دادن و ... ممنوعتیکه کنایه زدن و...

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
مادرشوهرم منو جاریو با هم دعوت می کنه خونش واسه شام منم از جاری خوشم نمیاد. چه جوری بگم که دست از ای ...

میخای نری؟ 

بهانه بیار اون روزو 

مثلا بهش بگو مادرجان خیلی دوس داشتم بیام ولی نمیتونم میشه باشه ی وقت دیگ...  چون کلی کار دارم و و و 

اونموقه دیگ جاریتم اونجا نیس  خاستی شب بعدش برو 

بازم خودت بسنج 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
کسی ک همچین سیاستی تو وجودش باشه بیشتر جاها خیلی چیزا طبق خاستش پیش میره

اره دقیقا همینه من خیلی دیدم از این مدل آدمای با سیاست همش با خودم میگم کاش منم یکم یاد بگیرم 

متاسفانه من اگه ببینم یکی در حقم بدی می‌کنه فقط با فوحش دادن بهش آروم میشم همینم میشه که مقصر میشم همیشه 

تو جمع بیشتر سکوت، شنونده بیشتر باشیم. بین بحث دیگران جانبداری نکنیم. وقتی حرف میزنیم ارام، شمرده و ...

همیشه باید اطلاعات سوخته داد ب کسی ک نمیخاییم وارد حریم زندگیمون بشه 

اره دقیقا همینه من خیلی دیدم از این مدل آدمای با سیاست همش با خودم میگم کاش منم یکم یاد بگیرم متاسفا ...

بله کسی ک فوری از کوره در بره هرچقدرم حق با خودش باشه با همین کار باعث میشه ادم بده اون بشه 🤕

همیشه باید اطلاعات سوخته داد ب کسی ک نمیخاییم وارد حریم زندگیمون بشه

دقیقا. یکی بهم گفت زندگیتو سورلخ نکن تا هرکی سرشو نیاره تو!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!