2777
2789
عنوان

ب شدت از گردی صورتم بدم میاد😭میایین لطفا عکسمو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5117 بازدید | 254 پست

ای خدا یکی مثل من ک ارزوم‌بود صورتم گرد باشه ولی بیضی هست 😐شبیه گلابیه بیشتر  لپ دارم  زیاد کلا اول لپ بودم‌من 

مقنعه ک ميندازم دیگه  خیلیی چرت میشم 

بعد اسی ناشکری میکنه ای خدا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیدمبستگی ب خودت داره اسیمنم عین ت از لپام متنفر بودممیخندیدم صورتم خیلی گنده میشدبوکال کردم خیل ...

الان حدودا هزینشو میدونی چقده، بقیه میگن انجام بدی گونه هات میوفته، پوستت شل میشه، زاویه سازی ام ک موقته، موندم چیکار کنم

عزیزم بسیارهم عالی مبارکت باشه 🌹❤منم دودلم انجام بدم یانه اگه فقط بخوام زاویه بزنم چی خوب میشه؟ یاح ...

فدای ت ❤️

ببین سلیقه ایه

الان سلبریتیای دنیا انجام دادن بوکالو

اگه تحمل ی روز درد وحشتناک و ی روز درد ملایمتر رو داری انجام بده

چون واقعا می ارزه 

بنظرم زاویه نزن چون هم گرونه هم موقته

من میخام برم ساکشن غبغب کنم ب اصطلاح سوپرکانتور هم دائمیه هم خیلی ارزونتره

الان هیکل لاغر ولی صورت گرد و تپل مده اتفاقا حداقل صبر کن از مد بیوفته😂

جدای از شوخی منم مثل تو بودم ورزش زاویه فک انجام دادم صورتم لاغر شد و زاویه فکم اومد بیرون. از گوگل پلی دانلود کردم اسمش یادم نیست ولی از این ورزش ۳۰روزه هاس معروفه

آدامس جویدن هم لاغر میکنه ولی زیاد برا دندونا خوب نیست

و اینکه سعی کن سرتو زیاد پایین نندازی خودش غبغب میاره به مرور زاویه فکو میپوشونه

ولی اگه فرم صورتت یعنی جمجمت گرده زیاد با خودت ورنرو به قول یه نفر چه لزومی داره حتما خوشگل باشیم نمیشه بجاش یه چیز مفیدتر باشیم؟ تازه خوشگلی کلی فاکتور داره زوم نکن رو چیزای الکی

ای خدا یکی مثل من ک ارزوم‌بود صورتم گرد باشه ولی بیضی هست 😐شبیه گلابیه بیشتر لپ دارم زیاد کلا اول ...

ب خدا واسه منم زیاده 🥲چرا میگین ندارم، همش لپه صورتم

چیکار کردی مگه؟؟

والا کاری نکردم.سه ساله هی یهو لاغر میشم.صورتم به حدی پر بود که اصن نگم برات.الان لاغر شده وقتی میخندم تو عکسا خط خنده مشخص میشه متنفرممم.ارزومه باز چاق سه ولی راهی نیس

الان هیکل لاغر ولی صورت گرد و تپل مده اتفاقا حداقل صبر کن از مد بیوفته😂جدای از شوخی منم مثل تو بودم ...

نمیدونم از بچگی رو مخم بوده این حالت صورت گردم، هرچقد میگم خوبه مشکلی نداری باز تهش ب این میرسم ک دوسش ندارم...فرم صورتم کلا گرده فک نمیکنم ورزش و اینام موثر باشه