2777
2789
عنوان

بیاید از کارای یواشکی تون 😂😂🤣

443 بازدید | 42 پست

بگید😅😐 ک بهش فک کنی و بخندی

من مماخم پر بود 

دستمال نبود

با لباس شوهرم 😞😑😑🤣🤣🤣

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوراکی های یخچال که غیب میشه من میخورم ميندازم گردن بفیه

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
2803

فقط راجب عشقمه 🥺😍💔لطفا ی صلوات بفرستین برام امشب چیزی ک میخام بشه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
2804

کشک بادمجون پخته بودیم 

خوردیم تموم شد 

بشقاب و جمع کرده بودم رو در قابلمه 

همینجوری حرف میزدم گذاشتم تو سینک

رفتم ظرف بشورم 

در قابلمه رو برداشتم توش شد پر آب یکم مونده بود 

کسی نفهمه گذاشتم ابشو کشید😂🤣

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
2805
کشک بادمجون پخته بودیم خوردیم تموم شد بشقاب و جمع کرده بودم رو در قابلمه همینجوری حرف میزدم گذاشتم ت ...

خوشمزه شد؟😅🤣🤣😂

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
2801