2777
2789
اما بیشتر توی مردها تنوع طلبی هست من تو کتاب در مورد مردان خوندم نوشته بود مردها میتونند در حالی که ...

درسته وای این براقدیم بوداالان زن مردیکیشدن خیانتاشون

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

که خب به شدت کم پیدا میشه

نه چندان

خیانت هم مثل مسایل جنسی هست 

تبعات و تعریفش نیاز به تربیت داره 

ولی غالبا پنهان میشه

اولین قدم اینه ادم به بچه اش یاد بده خیانت اولین قدمش ضربه به خود ادمه 

هیچ کس به دیگری خیانت نمیکنه مگر اینکه اول به خودش خیانت کرده باشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

واقعا فکر نمیکنن فقط یه چیز تکراری وهی میگن جالب بود یه سریا تو خیانت مردا رو مقصر میدونن ولی زن ها ...

مردهای که از تنوع طلبی میرن هر سال با یک زن میرن در حالیکه با زن خودشون هم رابطه شون خوبه 

اما مردهایی که از بی‌توجهی میرن خیانت می‌کنند معمولا زنشون رو طلاق میدن 

اما بازم صد در صد نیست 

همه چیز بستگی داره 

چی تغییر کرده سبک زندگی

اره والاماهوار مجازی همچی فیلمای ایرانی شده دوزکلک برابه دام انداختن جوونای نوپای ایرانی و همه سنین ک دارن تحت تاثیررسانه های افعی و خبیث قرارمیگیرن کیک محبوب من دیدی خیلی راحت زن مردهموبوسیدن بالباس افتضاح و بدون پوشش وهمه جوونارو ب ازادی حجاب و بیان تشویق کردن و همینجور رسانه ها ک بتونن فیلم دراین مضمون بسازن واقعاادم میمونه چرا اجازه ساخت ب این چیزامیدن 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اگر کسی بلده لطفا معنی اینکه زیرش خط کشیدم وبگه

میگه چون تعهد دارم لابد بهش نباید اعتراض کنم کوتاه بیایم وسکوت کنیم درصورتی ک بایداکاه یشیم نسبت ب خصوصیاتش کلا و باهم درستش کنیم ویاهمون زن مرد کمل همند هم پعنی میگیره 

اگر کسی بلده لطفا معنی اینکه زیرش خط کشیدم وبگه

مثلاخودمون رو سازگاربامحیط و طرف میکنیم وباخصوصیاتش کلا بعد متعد و فوادارمیشسم عاشق میشیم دوس میداریمش وکلاهمه اینا

مرسی

وفادار

خیانت هیچ دلیلی نداره...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تامام

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

برای مرد از بس بقیه دخترا در معرض نمایش میزارن خودشونو و پا میدن

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E