2777
2789
عنوان

با سرنگ میشه حا م له شد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 4546 بازدید | 134 پست
تاپیک های قبلت رو خوندم عزیزم ،هنوز عروسی نکردین انقدر هولی؟ بچه فقط مسئولیته هااا ، خوبه نه ماه بدب ...

عزیزم سه ساله باهمیم 

ما رو تو فشار جهیزیه قرار دادن 

ولی خودشون خونه با اینکه دارن نمیدن 

و منتظر اینن ما به اختلاف بخوریم ک جدا شیم 

چقدر صبر کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ انجام بدن مگه با اولین بار آدم حامله میشه؟

نمیدونم اونو ،

ولی این حجم از هول زدن برای بچه دار شدن درحالی که هنوز عقدن برام عجیبه ، خوبه تمام بدبختی های بچه دار شدن رو دوش زنه و زنها انقدر هول میزنن بازهم ، نه ماه بدبختی و تا لب گور رفتن زایمان و میبینن و انقدر عجله دارن باز

💍🩷
به نظرت سوزن بزنم میشه ؟چند درصد احتمال داره

عزیزم این مادشوهری که شما داری اگه باردار بشی تو عقد مطمئن باش خیلی بهت زخم زبون میزنه و اذیتت میکنه 

از طرفی شوهرت مرده و چون داره سفت و سخت پیشگیری میکنه درصورت بارداری شما یه شکی بهت خواهد کرد.

البته شرایطط رو درک میکنم من خودم ۵ ساله عقدم و همچین چیزی به فکرم رسیده ولی همون خانواده شوهر که الان کمکی نمیکنن مطمئن بتش دو روز دیگه زخم زبون میزنن

عزیزم ما شش ماهه جلوگیری نمکنیم نشدم تو با یبار میخای حاملع شی 

بعدشم چرا جهاز رو کلا شما خریدین حتی اگر خونه شوهرت خریده بازم نباید اینکارو میکردی در ضمن شما ارزشت بالاست خودتو دوست داشته باش ب زور چیزیو نخواه

عزیزم سه ساله باهمیم ما رو تو فشار جهیزیه قرار دادن ولی خودشون خونه با اینکه دارن نمیدن و منتظر اینن ...

خب فکر میکنی بچه جات رو قرص میکنه؟

بچه غوز بالای غوز میشه نه واسطه ثبات بخشیدن به شرایط ،

فردا درگیری اینکه قیافه و هیکلم بهم ریخته و شوهرم مثل قبل بهم توجه نمیکنه و هم به مسائلت اضافه میشه ،

💍🩷
جدی احتمالا کم سنی

اون موقع ۲۱سالم بود 

ی شب جلوگیری نداشتم دیگ فردا شبم عروسی دعوا بودبم و تا چند روز بعدش خونه فامیل بودیم کلا فراموش کردم😂 بعد دیدم. پریود نشدم و یادم اومد😂 ولی خی سقط شد

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹