2777
2789
عنوان

گیر کردم بین مامانم و شوهرم

130 بازدید | 11 پست

مامانم ۸ روزه خونمه خودشم دیگه خسته شده کلافه شده حوصله اذیتای بچمو نداره ولی چون میدونه شوهرم از حضورش ناراضی و ناراحته لج کرده نمیره همش میترسم شوهرم یه چیزی بهش بگه از صب تا شب تمام جونم میلرزه دیگه خسته شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم قطعا که کار مادرت اشتباهه. نظر من اینه ک یه جای خلوت اول با شوهرت صحبت کن جوری که حس کنه درکش میکنی. مثلا بش بگو عزیزم میدونم کار مادرم یکم بچه گانه است و شاید تو اذیتی الان ولی اگر میشه بخاطر من یکم دیگه هم صبر کن.( مردا خیلی اگه با زبون خوب باهاشون حرف بزنی باهات راه میان) بعد از طرفی با مامانت یه جای خلوت حرف بزن و با نرمی که ناراحت نشه بهش بگو

سلام گلم قطعا که کار مادرت اشتباهه. نظر من اینه ک یه جای خلوت اول با شوهرت صحبت کن جوری که حس کنه در ...

به مامانم چی بگم دیگه خودش داره میبینه بخاطرش حتی دعوامون افتاده.به شوهرمم قبلا که بازم این‌ موضوع پیش اومده گفتم درکت میکنم اما هر یکی دوماه این موضوع داره تکرار میشه از وقتی ازدواج کردم تا حالا

به مامانم چی بگم دیگه خودش داره میبینه بخاطرش حتی دعوامون افتاده.به شوهرمم قبلا که بازم این‌ موضوع پ ...

ببین اگر مادرت میدونه که شوهرت با حضورش مشکل داره خیلی رک ولی به زبون خوب بهش بگو مامان جون قربونت برم من خیلی دوس دارم که پیشم باشی و خوشحال میشم اما خودت که وضعیت بین خودت و همسرم رو میدونی شکرابه اگه هی لج کنی تنها اتفاقی ک میفته بین من و اون بحث میشه این وسط هم بچه ها آسیب میبینن 

ببین اگر مادرت میدونه که شوهرت با حضورش مشکل داره خیلی رک ولی به زبون خوب بهش بگو مامان جون قربونت ب ...

الان واقعا نمیدونم حق با مامانمه یا شوهرم طرف کدومشون باشم واقعا نمیدونم