2777
2789
میشه بگی؟

یکی از کاربرا گفت تو ۲۰ سال اخیر افراد باهوش مهاجرت کردن یا بچه نمیارن ، و اکثرا افرادی با هوش کم الان بچه میارن که اونم نتیجتش بچه های کم هوش 

قبلا ایرانی ها هوششون بالا بود چون هم مهاجرت کم بود هم همه بچه میاوردن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
مولتی ویتامینها زیر 3 سال خیلی خیلی موثر و ثابت شده نمونه مثال خوردن شربت امگا 3 روی صحبت کردن بچه م ...

دیگه ضریب هوشیشو عوض نمیکنه که 

صحبت کردنم ارثیه ، تو خانواده مامانم بچه ها قشنگ خیلی سریع شروع میکنن ، تو خانواده بابام بچه ها دیر شروع میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده من تو تحصیل اوکی بودن ولی خانواده شوهرم.....استرس دارم دخترم امسال رفته کلاس اول

نترس قطعا اونم تاثیر گذاره ، ولی خب دیگه ژن توهم تاثیر میزاره بچت از اونا بهتر میشه

تلاش مهمتره تا هوش نمیگم هوش اصلا مهم نیست میگم تلاش مهمتره

ولی مثلا اونیکه هوشش ۸۰ دیرتر از اینکه ۱۲۰ به هدفش میرسه یا یاد میگیره

باید آدم دقت کنه ایمان طرف و اعتقادش چطوریه آدمای باهوشی که من دیدم اکثرا مشکلاتی داشتن که به خاطر ع ...

ایمان و اهل زندگی هم همون هوش هیجانیه ، با IQ فرق داره 

شاید هوش هیجانیش پایین بوده

اتفاقا بالا بود چندتا زبان بلد بود با همه سریع ارتباط میگرفت  توی موقعیتا سریع میسنجید تصمیم میگرفت 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
دیگه ضریب هوشیشو عوض نمیکنه که صحبت کردنم ارثیه ، تو خانواده مامانم بچه ها قشنگ خیلی سریع شروع میکنن ...

ععزعزیزم درسته ارثیه من میگم وقتی ا مگار 3 دادم تاثیرش رو همون روزهای اول فهمیدم پس خورد و خوراک در سن حساس رشد تاثیر داره..