2777
2789

من اصلا از پوست بدنم راضی نیستم بازو و بالا کمرم لک تیره داره رفتم دکتر پوست دارو داد ولی خوب نشد  گاهی یادم میاد خجالت میکشم با اینک قیافم اوکیه ولی پوستمو خوشم نمیاد

همه همینن من سبزه م از سینه به پائین سیاه ترم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه من سبزه نیستم گندمی ام ولی لک تیره داره بازوم سبزس و کمرم و باس..نم

لک دوران بارداری نیست!؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

هر‌کسی یه نقصی تو بدنش داره عزیزم. حالا یکی لکه یکی استرچ مارکه یکی پرتقالیه یکی زیاد جوش میزنه و... شوهرامونم گل بی عیب نیستن‌. زن و شوهر قرار نیست به خاطر این چیزا از هم خجالت بکشن. برفرضم که شما اول ازدواج یه پوشت کاملا بی نقص میداشتی در طول ۶۰ سال زندگی مشترک هزار و یک عیب و ایراد پیدا میکردی اون موقع چی کار میکردی پس؟