2777
2789

برا زنای باردار یا ترسو و .. خوندن این تاپیک توصیه نمیشه🚫

تعریف کنید همه رو میخونم

دلم‌ بهونه ای میخواد برا ادامه زندگی... :)

ندیدم ولی برام کار انجام دادن

امیدوارم خدا منو ببخشه…

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره این همیشه با منه برای کسی تعریف نکردم تا بحال صبحا حدودا ساعتای ۴ ۵ بامداد میرم تو حیاط میشینم و روح یکی از عزیز ترین کسمو ( مادربزرگم ) رو حس میکنم کلی باهاش دردودل میکنم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
چ کاری؟

از طرف مادرم مجبور شدم با یه مردی که ۱۸ سال ازم بزرگتر بود ازدواج کنم هرچقدر مقاومت میکردم فایده نداشت، فرار کردم ولی بازم پیدام کرد برگشتم خونه نامزد کردیم تا عقد داشتیم پیش میرفتیم تا اینکه با یکی از دوستام اشنا شدم که رفاقتی گفت از ما بهترون داره و میتونه اون رو بفرسته پیش مادرم و از طریقایی ک من نمیدونم نظر مادرم رو برگردوند و بهم خورد…

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

حس میکنی یا دیدیش😟

یک بار دیدم ولی حس میکنم توهم زدم ولی حضورشو کنارم واقعا فول اچ دی حس میکنم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

اره 

باردار بودم 

یه هفته ای شبا یکی تکونم میداد ‌ بیدار میشدم می‌دیدم یه سیاه پوش نشسته پایین پام 

بسم الله میگفتم می‌رفت ، می‌خوابیدم دوباره میوند 

بعد میرفتم بغل شوهرم پیداش نمیشد 

یه هفته ای این جور بود . مادرم برام دعا گرفت دیگه نیومد 

بچم به دنیا اومد خوابوندم رو تخت و رفتم بیرون 

۱۵ روزش بود

یهو صدا جیغش بلند شد 

رفتم اتاق دیدم چهار پنج متر از تخت دور شده و به پشت افتاده رو زمین 

کبود هم شده 

هنوز نفهمیدم بچه ۱۵ روزه چطور ۵ متر جابجا شده بود

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
از طرف مادرم مجبور شدم با یه مردی که ۱۸ سال ازم بزرگتر بود ازدواج کنم هرچقدر مقاومت میکردم فایده ندا ...

خو این چیز بدی نیس  بنظرم خودتو نجات دادی

شماره این دوستتو داری برامنم کار انجام بده؟البته نیتم برا کار خیره  هزینه میگیره؟

از طرف مادرم مجبور شدم با یه مردی که ۱۸ سال ازم بزرگتر بود ازدواج کنم هرچقدر مقاومت میکردم فایده ندا ...

کاش همونو بفرسته سراغ پدرومادر من☹️

الان ب همچین چیزی احتیاج دارم

ای خدااااااا

چند بار فرستادش؟

اره باردار بودم یه هفته ای شبا یکی تکونم میداد ‌ بیدار میشدم می‌دیدم یه سیاه پوش نشسته پایین پام بسم ...

یا خدا مو تنم سیخ شد حتما قران پخش کن تو اتاق بچه