2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل بزنم یا نه

206 بازدید | 29 پست

بنظرتون برای کسی با شرایط من شروع استفاده از ماینو درسته یا نه؟؟؟ ضمنا میدونم دائم باید استفاده بشه!! ریزش مو سه ساله و موهای خیلی کم حجم ولی کف سرم پیدا نیست، موهام فره حالت طبیعی خودش ولی الان وز و شکننده شده 

روشای دیگه مثل قرص و امپول و عصاره گیاه رزماری، میخک گل ختمی براش اثر نداره 

و اینکه اگه کسی تجربه داره بگه ایا بعد مصرف حجم موها به حالت طبیعی خودش برمیگرده یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
حتی اگه یه روز عقب بندازی؟

حالا یک روز اشکال نداره 

ولی اول دکتر برو 

بذار اون بهت بده 

اگر تهرانی آدرس دکتر خوب بهت بدم 

ولی اون داروها برای من جواب داده اسپیرو میخورم البته من حتی کف سرم پیداست جرات ندارم ماینو بزنم 

هر چند قرص هم بده 

کلا پلی کیستیک مصیبتی هست 

ارهدارو ها تو بهترین حالت ریزشو کم میکنن ولی موها مثل قبل نمیشه الان فقط امیدم ماینو هست

رزماری استفاده کردی تاحالا

البته اگر طبع پوستت گرم باشه اونم جواب عکس میده

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋
حالا یک روز اشکال نداره ولی اول دکتر برو بذار اون بهت بده اگر تهرانی آدرس دکتر خوب بهت بدم ولی اون د ...

تهران نیستم

ولی دکترایی که رفتم خودشون موافق ماینو نیستن و این منو میترسونه 

داروها خوبه ولی شادابی موهارو برنمیگردونه 

2809