2777
2789
عنوان

این معلمای کلاس اول چشونه اه

546 بازدید | 25 پست

اعصاب  نمونده برام. تو طول هفته که کلا داستان داریم برای مشق روزانه و کاربرگ روزانه هر هفته شنبه جشن اه ای بابا ما هم میخوایم استراحت کنیم. یه خروار مشق میدن به اینا اخر هفته زهرمارمون میشه. جشن آب جشن الفبا جشن قران جشن غذا بسههههه دیکه. باید برای25نفر خوراکی تهیه کنیم. 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

والا تقصیر معلما نیست. بچه های الان فقط با این چیزا جذب میشن  

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
اشکال نداره، همکاری کن

خیر سرم گذاشتم غیر انتفاعی که خیالم راحت باشه بابتش. شما هر هفته میتونی برای 25 تا بچه چیز میز درست کنی؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
2804

من دهه هفتادیم ولی برای ما هم اینجوری بود دفتر روزنامه ای حروف الفبا و باید هردفعه خوراکی میبردیم اش و کیک و این چیزا

جشن حروف هرهفته داشتیم

کاربرگ پنجشنبه ها میدادن بهمون من مامانم حل میکرد😂

چاره ای نیست پسر منم اول هست ولی بچه ها اگه بهشون یه ذره آسون بگیریم کلا از درس سرد میشن

به ولا که تو طول هفته مشکل ندارم برای درس اما این جشنا چه کوفتین دیگه از ظهر تا حالا دارم پفیلا درست میکنم پک میکنم

2805
خیر سرم گذاشتم غیر انتفاعی که خیالم راحت باشه بابتش. شما هر هفته میتونی برای 25 تا بچه چیز میز درست ...

باید به معلمش بگید نوبتیش کنه و برای هر حرف یک نفر خوراکی بیاره نه همه . 

در مورد تکلیف هم چون کلاس اولن اون تکالیف لازمه و باید با بچه کار بشه . کاردستی هم برای مامان ها نیست باید خود دانش اموز هر چند بد و زشت درست کنه

به ولا که تو طول هفته مشکل ندارم برای درس اما این جشنا چه کوفتین دیگه از ظهر تا حالا دارم پفیلا درست ...

دستتون درد نکنه بخدا بچه ها عاشق جشنن 

کاش واسه جشن‌ها با مادرا هماهنگ بشین یکی دونفر بیان کمک. 

2801