2777
2789

منو  انفالو کرده 

حالا من نامزد بودم همش عکس میذاشتم  از همه مراسم ها، نمیدونم عکس های عاشقانه امون که توسط عکاس گزفته میشد این خانم  همه رووو میدید. حتی استوری هم هایدش نکرده بودم...

کاش منممم ریمووش میکردم و مثل خودش رفتار میکردم

حیف که خبر نداشتم اتقدر عقده ای هست. 

پیج من خیلی هم ازش پرایوت تره. 

واقعا بعضی ها رفتار های زننده دارن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

یا شوهرش گفته رفیق بازی نکنه یا خودش خواسته درگیر مقایسه نشه باهات 

من جات باشم ناراحت نمیشم 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

2804
وا از کجا فهمیدی عقده ایه؟ شاید همسرش دوست نداره زنس تو اینستا آشغال باشهیا دوست نداره مجالس خصوصی ش ...

چی میگی شما  فقط منو انفالو کرده

بعدم همه. چیشو گذاشته😂😂😂

یا شوهرش گفته رفیق بازی نکنه یا خودش خواسته درگیر مقایسه نشه باهات من جات باشم ناراحت نمیشم

فقط منو اخه انفالو کرده 

ناراحت شدم که چرا خودم این برخورد و نکردم البته فقط با ایشون

2805
شاید مراسمش هرچیش معمولی بوده خجالت میکشیده شما ببینی

نمیدونم 

ولی من از همون دوران دوستیمون تا نامزدی و فلان همه چی رو میذاشتم ایشون هم میدید واقعا بدم اومد از حرکتش. 

تازه پیج من زیر 100تا فالور داره 

ایشون 200/300تا

2801