2777
2789

سلام من حدودا سه هفته‌س خیلی یهویی کل زندگیم بهم ریخت. پشت سر هم اتفاقای عجیب داره برام میوفته و کنترل زندگیم کلا از دستم خارج شده. درگیر دوتا کار اداری شدم که این دوتا بیشتر از همه اعصابم رو خورد کرده مخصوصا توی یکیش گیر آدمای کار راه ننداز افتادم و هرچقدر می‌دوم پروسه‌ی اداری انجام نمیشه. متاسفانه کاری هم از دستم برنمیاد و فقط باید منتظر بمونم تا اون مسئولش کار رو انجام بده. زندگیم مونده رو هوا اگه اینکار زودتر انجام نشه خیلی به مشکل میخورم. شما دعایی نذری چیزی نمیشناسید که بخونم و این هفته گره از کارم باز بشه و بالاخره به نتیجه برسه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما از جوشن صغیر نتیجه دیدی؟وای امان از نشخوار فکری... دارم دیوونه میشم از فکروخیال

اره جوشن صغیر خوبه

من از نماز شب نتیجه دیدم

ولی نوشخوار فکری یعنی بلد نیستم بسپرم به خدا 

باید تو ذهنت ول کنی 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2803
اره جوشن صغیر خوبهمن از نماز شب نتیجه دیدمولی نوشخوار فکری یعنی بلد نیستم بسپرم به خدا باید تو ذهنت ...

جوشن صغیر رو میخونم حتما

نماز شب سخته درتوانم نیست متاسفانه...

خیلی تلاش میکنم که ذهنم رو کنترل کنم ولی یه جاهایی افکارم اصلا تحت کنترلم نیستن

جوشن صغیر رو میخونم حتمانماز شب سخته درتوانم نیست متاسفانه...خیلی تلاش میکنم که ذهنم رو کنترل کنم ول ...

نماز شب ساعت ده دوازده شد 

یه دو رکعتی بخون به نام شفع مثل نماز صبح

بعد یه یک رکعت بخون به نام وتر

یه حمد وسوره بخون بعد قنوت بگیر 

هر دعایی دوست دای بخون

بعد هر چنتا تونستی العفو بگو 

بعدم فارسی بگو

خدایا ممنون فلان کارمو درست کردی ( از کارایی که قبلا واست انجام شده) بهمان کارمو درست کردی 

بعد بگو خدایا ممنونم بهمان کارم به بهترین نحو انجام میشه 

بعدم ادامه بده و تموم کن

جوشن صغیر یکم سخته ولی یه قسمتیش زیاد تکرار میشه معنی اونو حفظ کن

از سایت مطیعی بزن گوش کن اون از کتاب اصلیش می تونه با مفاتیح فرق داره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا