2777
2789

یعنیا حرف خودمو میزنم بعدش خجالت میکشم 

ببینید من کلا از بچه های فضول که هرجا میرن سیرتا پیاز خونه رو تعریف میکنن یا از اینجا خبر میبرن اونجا خوشم نمیاد ، راستش خودمم آدم فوضولی نیستم اصن خیلی چیزا برام مهم نیست میگم خب به من مربوط نیست 

بعد من بچم خیلی کوچیکه هنوز، ده ماهشه 

از نوزادی مادرشوهرم تا میدیدش هی پشت هم میگفت بابابزرگت کی اومد دیدنت؟ مامان بزرگت چی برات اورد؟ مامان چی خریده برات؟ یعنیا پشت هم سوال میپرسید ازش 

بعد امروزم ما بیرون بودیم ، باغ بابام اینا بودیم ، شبشم اومدیم خونه مادرشوهرم ، بعد تاااا رسیدیم باز شروع کرد ، بابابزرگو دیدی؟ چی بهت گفت؟ مرغ داره بابا بزرگت؟ چیا داره؟ چیکار کردین؟ 

قشنگ پشت هم میپرسید ، نفس نمیکشید 

خب من پیش خودم گفتم این الان بچست حرف نمیزنه ، با این مدل سوال پرسیدن چهار روز دیگه همه زندگی منو ازش میپرسن ، مخصوصا که تو یه ساختمونیم و ممکنه بچه بعدا زیاد تنها بره اونجا 

رو به مادر شوهرم با خنده گفتم قشنگ دارید آمارو از الان میگیرید ازشا!!؟ یه خبرچین حسابی بار میاد پس‌فردا ، با خنده و اینا گفتم و بعد سریع محلو ترک کردم ، رفتم یه کار دیگه کردم

بعد مادرشوهرمم هیچی نگفت دیگه

الان هم یکم خجالت میکشم ، هم امیدوارم دیگه انقد سوال نپرسه از سرش بیفته😶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

دوست من مادرشوهرش همین کارو با بچش کرد الان بچش چهارساله شه هرکاری میکنن هرجای میرن و.... رو میره میزاره کف دست مادرشوهرش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
2804

برا دختر منم میپرسیدن من از بچگی یادش دادم نگه هر چی گفتن بگه نمیدونم ،یادم نیست

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

خیلی موافق نیستم با کارت...ولی به نظرم خوب گفتی...😅

❤️هر اتفاقی که افتاده رو فراموش کن....فقط چند لحظه چشمات رو ببند....به صدای نفس هات گوش کن....یادت باشه زندگی خیلی کوتاهه....پس خیلی غصه ی اتفاقایی که تو زندگی میفته رو نخور....مثل یه خواب ببینش....❤️

اصلا بابت این حرفت نگران نباش و نترس و جدی باش تو این مسبله چون این مادرشوهر از رو نمیره بالاخره بعدها بچه رو تنها گیر بیاره ازش سوال میپرسه خود بچه هم مهمه که زرنگ باشه لو نده بچه خواهرم آسمون بره زمین زمین بره آسمون از دهنش حرف درنمیاد اصلا هیچی از خونشون نمیگه حتی چیزایی که باید بگه رو هم نمیگه😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
2805

خوب کردی چند بار تکرار کنی آدم میشه 

چه قدر بی سیاست بوده جلوی شما میپرسیده😂😂

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

ببین جاری من اوایل ازدواجم هروقت منو میدید از گذشته شوهرم میگفت. فلان جا رفتیم خواستگاری، همه‌‌ش خونه فلان دوستش بود که زنش خوشگله، میخواستیم دخترخاله‌شو براش بگیریم، دختر همسایه روش کراش داره... و از این حرفا.

منم خر بودم هربار میومدم خونه به شوهرم میگفتم و دعوا راه میوفتاد الکی.

یه بار که با جاریم نشسته بودیم شوهرم یهو اومد از در تو به جاریم گفت چیه؟ باز دوباره داری فتنه میکنی؟ کم آتیش بزن به زندگی مردم...

من از خجالت آااااااااب شدم. گفتم کاش بهش نمیگفتم. جاریم باناراحتی به من گفت این حرفا زنونه بود، چرا رفتی به شوهرت گفتی؟ مگه بچه‌ای؟ چقدر بدم اومد از این کارت...

اما خدا وکیلی بار آخری بود که زرزر میکرد. درسته من خجالت زده شدم اما همه‌ش میگم به خجالتش میارزید که تا منو میبینه نخواد زندگیمو بهم بزنه.

ببین جاری من اوایل ازدواجم هروقت منو میدید از گذشته شوهرم میگفت. فلان جا رفتیم خواستگاری، همه‌‌ش خون ...

اصلا هم خجالت آور نیست اگه هم باشه اون که این حرفارو میگه باید خجالت بکشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
2801