2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن تا اخر عمر

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حضرت معصومه هم کفوشون پیدا نشد مجرد بودن اینطوری اشکال ندارهولی عمدی باشه انگار خودتو محروم میکنی

عمدی باشه و خودتو محروم کنی هم کفو باشه ولی به دلایلی نکنی 

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙

2803
اگر خرج زندگیت رو خودت تا آخر عمر میتونی بدی ، سر بار کسی نیستی ، برای کسی مهم نیست ، به قول معروف ، ...

خرجمو میتونم بدم سربار هم نباشه نیاز ام نداشته باشه پس حروم نیست؟

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙

اگ از نظر مالی اوکی باشی اره بابا شوهر میخوای چی کار 😂

خرجو بتونی بدی سربار نباشی نیاز هم نباشه بچه هم نخوای حروم نیست دیگه؟

2804
وقتی مورد خوبی هست چرا ازدواج نکنی؟!

اسکیزویید داشته باشی و کمی هم پارانویید

نه عزیزم حروم نیست ، ذهنت رو درگیر این چیزا نکن

مرسی گلم❤👍

2805

کاش بابا بود

الان دیگه هیچ دلخوشی ندارم

مرگ و زندگی فرقی میکنه 

اون موقع ک بابا بود ازدواج نکردم 

الان برای چی میخوام 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
2801