2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم با این مرد 😂

231 بازدید | 30 پست

خنده ام عصبیه واقعا😂

همه رو یک جا مینویسم معطل نشید✨

شوهرم خیلی بیرونیه اصلا خونه نمیمونه

دیروز مامانم وقتی تلفنی با مادرشوهرم صحبت میکرد ازش شنیده که همسرم رفته کوه ، وقتی به من گفت من خیلی تعجب کردم و پیش مامانم اینا خجالت کشیدم که همسرم به مادرش گفته اما به من نگفته و رفته 

دیروز دیدم ساعت ۶ غروب شده اما نه پیامی داده نه زنگی زده که با حرف مامانم متوجه شدم رفته کوه . بهش زنگ زدم ، میگم چرا بهم نگفتی میگه خب دیشب داشتم با دوستم صحبت میکردم بهش گفتم میرم کوه فکر کردم توام شنیدی🥸

یعنی حتی مستقیم بهم نگفته یا حتی صبح بهم یه پیامم نداده. 

حالا الان از کوه اومده ( من هنوز خونه مامانمم) میگه میرم خونه دوش بگیرم بعدش یه دور بزنم ساعت ۱۰ اینا میام😐

میگم تازه بیرون بودی چه بیرونیه اخه ، باید به مرد متاهل بودن عادت کنی دیگه ، به خنده میگه من مثل مردهای دیگه مرغ نیستم که فقط بشینم تو خونه 

چیکارش کنم من اخه دارم دیوونه میشم.

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

تو هم مثل زن های دیگه مرغ نباش که بشینن تو خونه

برو باشگاه برو دوست پیدا کن برو باغ برو کوه برو بیرون بعدم بهش نگو کجا میری بگو داشتم با تلفن حرف میزدم فکر کردم شنیدی

جالبه به تو نگفته ولی زنگ زده خبر هارو به مامانش داده

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
کار نداره؟😂😂

از صبح تا ساعت ۶-۷ سرکاره 

بعدش میره پیش دوستاش تا بیاد خونه ۱۰-۱۱ میشه

اما خیلی با دوستاش میره کوه منو تفریح نمیبره🫠😂

2804
هر جا که میتونی باهاش برو اصلا با خودش برو کوه که با رفقی هاش نره

اخه من میرم کوه تو راه برگشتم باد میره تو گوشم تا ۴ روز درد وحشتناااک گوش دارم🥸😂

تو هم مثل زن های دیگه مرغ نباش که بشینن تو خونهبرو باشگاه برو دوست پیدا کن برو باغ برو کوه برو بیرون ...

به خدا 

از این به بعد باید همینکارو بکنم 

امار همه کاراشو مامانش داره

2805
من از مردایی که خونه میشینن خوشم نمیاد خیلی خوبه که میره بیرون ولی خب شما هم باهاش برید بنظرم، هم به ...

عزیزم منم نمیگم اسیر بشه چون خودم خیلی بیرونی ام اما میگم تعادل داشته باشه 

مشکل اینجاست که با تفریح دو نفره اوکی نیست 

میگه دوست دارم همیشه دسته جمعی بریم بیرون

اما با دوستای متاهلش هم دوست نداره رفت و امد داشته باشیم

یه اکیپ خاص دارن الان ۱۵ ساله باهم رفیقن🤦🏻‍♀️

2801