2777
2789
اخه ما شام همه دور همیمناهار پیش هم نیستیمخوشمزها رو تازه باهم میخوریم😃😃😅😅وگرنه کار خوبو شما میک ...

اهان پس خوبه نوش جونتون 

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی مکعبی ابپز کن پیازریز سرخ کن با رب و ادویه و سیب زمینیارو بریز توش یکم تفت بده با نون نو ...

فقط رب و پیاز

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
آخری راحت تره..نوزادکوچیک دارم زیاد نمیتونم پای گاز باشم بچم خیلی وابسته اس خودمم دست تنهام

عزیزم ❤️

املت و کوکو سیب زمینی هم ساده اس

یا حتی دو پیازه اگه عادت دارید پختنی باشه

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
به نام خدا هیچی با آقا قهرم باید گشنگی بخوره

اخی چرا عزیزم ؟قهر نکنین دنیا دو روزه گذشت کنین زندگی رو به خودتون تلخ نکنین 🌹🌹

من میترسم ته چین بزارم بوی مرغ بگیره شوهرم خیلی حساسه🫣😥

مرغش رو از چندساعت قبل بزار تو پیاز رنده شده و ابلیمو و چوب دارچین  و فرفل سیاه و نمک بعد با همونا و یه لیوان اب بپزش   ببین چه عالی و معطر و خوش طعم درمیاد 

مرغش رو از چندساعت قبل بزار تو پیاز رنده شده و ابلیمو و چوب دارچین و فرفل سیاه و نمک بعد با همونا و ...

مرسی .گلم حتما امتحان میکنم 🤍

چه زندایی مهربونی

اره گلم مهربونه 

میدونست خونه نیستیم موقع شام برمیگردیم برامون درست کرد 

گاهی اوقات کش مو و این چیزا بهم میده برا خودمم 

منم ذوققق😍

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره گلم مهربونه میدونست خونه نیستیم موقع شام برمیگردیم برامون درست کرد گاهی اوقات کش مو و این چیزا ب ...

اخی عزیزم مهربونی چه حس خوبیه ..سایشون مستدام 

اخی عزیزم مهربونی چه حس خوبیه ..سایشون مستدام

ممنون گلم😍🌿

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اخی چرا عزیزم ؟قهر نکنین دنیا دو روزه گذشت کنین زندگی رو به خودتون تلخ نکنین 🌹🌹

خودش صبح تا شب درکون رفیقه من میگم دلم گرفته میگه بشین تلویزیون ببین

پیله کرد بچه سوم بیار من کمکت میکنم بچه ها رو میگیرم الان هفته۱۵ هستم سونو آن تی که گوش به حرف خواهرش کرد من نبرد. الآنم از صبح رفته معلوم نیست کدوم گوریه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودش صبح تا شب درکون رفیقه من میگم دلم گرفته میگه بشین تلویزیون ببینپیله کرد بچه سوم بیار من کمکت می ...

ناراحت نکن.خودتو منم شوهرم همش پیش رفیقه خواب و شکم گشنش و چیز دیگش رو میاره برا من..چیکار کنیم ..امان از این دخالتا که ادمو پیرمیکنن

2810