2777
2789
عنوان

هرچقدر هم کار کنی اونی که شوهرش پشتشه جلوتره

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 26 پست

هعی پ من چی بگم که ن شاغلم ن حامی دارم..

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مگه همسر شما برای شما همه چی فراهم نمیکنه در حدتوانش ؟برای زندگی ش یعنی در واقع؟

فقط چیزهایی که خودش دوس داره 

خونه

ماشین 

نه مسایل مورد علاقه ی من

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

آره خیلی قبول دارم اینو . آنلاین شاپ نقاشی روی بوم زدم و کسی حمایتم نکرد پیجم یکسال بود بالا نرفت همسرم بهم گفت این نقاشی هارو میتونی بکشی گفتم چرا گفت تو بکش میخام بفروشمشون به کسی نقاشی هارو کشیدم همسرم پولشو زد به حسابم و نقاشی هامو تو اتاق خواب شخصیم زد 🥹 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
آره خیلی قبول دارم اینو . آنلاین شاپ نقاشی روی بوم زدم و کسی حمایتم نکرد پیجم یکسال بود بالا نرفت هم ...

میشه ببینم نقاشیاتو

یکی دوتا نمونشو 

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
میشه ببینم نقاشیاتویکی دوتا نمونشو

الان خونه نیستم . اما عکس طرحشونو دارم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
آره خیلی قبول دارم اینو . آنلاین شاپ نقاشی روی بوم زدم و کسی حمایتم نکرد پیجم یکسال بود بالا نرفت هم ...

حالا شوهرمن بود

میگفت بی عرضه ای 

تازه الان درامدهم دارم بنظرش بی عرضه ام 

تومتنت هی منتطر بودم سرزنش کنه🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حالا شوهرمن بودمیگفت بی عرضه ای تازه الان درامدهم دارم بنظرش بی عرضه ام تومتنت هی منتطر بودم سرزنش ک ...

یعنی چی بی عرضه ای ؟ مگه همه از اولش صد بودن؟ هر کسی از صفر شروع کرده . من چون افسرده شده بودم اون مدت همسرم دیگه نزاشت سمت کار کردن برم گفت نیازی نیست خودم هستم الان تو خونه برای دل خودم نقاشی میکشم و طراحی میکنم و خیاطی میکنم برای خودم و حس و حالی که میگیرم ازش وقتی میبینی ب چشمش نمیاد پس انداز مخفی داشته باش 

حالا شوهرمن بودمیگفت بی عرضه ای تازه الان درامدهم دارم بنظرش بی عرضه ام تومتنت هی منتطر بودم سرزنش ک ...

خداروشکر اهل سرزنش نبوداز اولش که باهاش درمیون گذاشتم گفت نیازی نیست اما چون دلت میخواد و دوست داری انجامش بده وسایلمو گرفت برام بعدش هی انگیزه میداد هی دلمو گرم کرد دید بالا نرفت پیجم خودش دست به کار شد