2777
2789

میخام خودم هلاک کنم تا صبح بیدار وابستم گوشی بخرم گوشیم خیلی قدیمیع به شوهر باشع تا آخر عمر باید با نوکیا سر کنم به نظرتون چعع روشی جوابه که بتونم تا صبح بیدار وایسم؟؟؟ پاک کنم شبی 250 میفتم چون صبحا خیلی خوابالوام 9شبم که بخوابم صبح باز غش میکنم از خواب‌آلودگی 

متخصص تشخیص بیماری افسردگی اضطراب وسواس نشخوار فکری چون نوع شدیدش رو داشتم والان حالم عالیه 💚💚💚 سوالی داری بپرس درخدمتم 😊😊😊😊 یلدا صدام کنید.. عاشق مازندران 🤚🤚🤚🤚🤚تازه به دنیا اومدم♡♡♡ جغد خوش خنده هستم 🤣😁🤭🙃🙃🙃👋👋👋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
قهوه بخور چی پاک کنی ؟

ببخشید زعفرون 😂😂قهوه جوابه پس چند فنجون بخورم؟ 

متخصص تشخیص بیماری افسردگی اضطراب وسواس نشخوار فکری چون نوع شدیدش رو داشتم والان حالم عالیه 💚💚💚 سوالی داری بپرس درخدمتم 😊😊😊😊 یلدا صدام کنید.. عاشق مازندران 🤚🤚🤚🤚🤚تازه به دنیا اومدم♡♡♡ جغد خوش خنده هستم 🤣😁🤭🙃🙃🙃👋👋👋
متوجه نشدم

زعفرون زعفرون پاک کنم 

ببخشید زعفرون 😂😂قهوه جوابه پس چند فنجون بخورم؟

چرا شب پاک کنی خب صبح زود بیدار شو پاک کن 

که هم خواب آلود نباشی هم انرژی داشته باشی 

گوشی اونقدرا هم مهم نیست که به سلامتی خودت آسیب بزنی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
متوجه نشدم

زعفرون جا گذاشتم زعفرون پاک کنم

2804
چرا شب پاک کنی خب صبح زود بیدار شو پاک کن که هم خواب آلود نباشی هم انرژی داشته باشی گوشی اونقدرا هم ...

بابا صبح خوابالوام خب پاک کردنش دوستدارم کیف داره گوشی هم خیلی دوستدارم همه گوشی هاشون مدل بالاس من قدیمیععع این چ وضعشه بخدا

عزیزمم 🥹 یه فنجون جوابه ولی دوبل بزن خیلی سخته زعفرون پاک کردن آدم‌کور میشه کمر درد هم داره

کمرم که پلاتین دارع اکیه😂😂دوبل چیع

2805
مگه شوهرت برات گوشی نمیخره؟

نعع والا انقد خرجا بالاس تازه ازش پول هم میخام بازم بعدم بنایی داریم ای خواهر زندگی کردن سخت شده 😂😂

ازاین نوکیا قدیمیا داری؟

نع بابا شوخی بود اینکه 😂😂هواوی Y7 مدل 2019همینم از زعفرون خریدم 😂😂

2801