2777
2789
عنوان

ازدواج دختر متولد هشتاد و پنج مگه میشههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4239 بازدید | 293 پست
منم همینطور 😂

والا😁

تیرماهیم و ته تقاری خانواده👧🏻عاشق برف و بارون و هوای سردم☔️❄️عاشق گل و گیاه و حیواناتم، بخصوص گربه(خودم یه گربه‌ی ناز به اسم توربو دارم)🐈طبیعت و جنگل و دریارو دوست دارم🏕🌊عاشق مسافرتم🧳عاشق رفتن به سینما و کافم📽☕️آشپزی کردن رو دوست دارم🥧نویسندم و عاشق نوشتن و کتاب خوندنم(در حال حاضر در حال نوشتن یه کتابم)📖موزیک گوش دادن و فیلم و انیمیشن دیدن رو دوست دارم🎶عاشق رقصم و دوست دارم در آینده پیانو و گیتار یاد بگیرم🎸🎹ورزش های مورد علاقه ی من بدنسازی، شنا و فوتباله⚽️سعی می‌کنم با همه‌ی داشته ها و نداشته ها از زندگی لذت ببرم✨️

چقدر خانواده هاشون بی درکن بچه ۸۵ باید زندگی کنه گناه داره پول همه چیز نیست واقعا منم یه خواستگار بر ...

اخه خیلی وقتها ربطی به خانواده نداره و خواسته ی خود بچه هاست

منم متولد ۸۵ ام و واقعا این کمبود تو زندگیم حس میشه و همین الان به ازدواج فکر میکنم 

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر داشته باشه ی مدت بعد جدایی ناراحت باشه یادش میره آخر هرچیم باشه تو عمق زندگیش نریده ولی تو ...

نههه بدیش اینجاست که تنوع طلب میشن...خودتون فکر کنین پسری که هر روز بدون تعهد وفقط برای لذت،با دخترا بوده،اصا ازدواج می کنه؟؟یا اگه ازدواج کنه واون خانم درد ومشکلی داشته باشه،چقدر پاش میمونه؟؟اون پسر دخترا رو فقط برا عشق وحال میخواد وبس👎👎👎تعهد خییییلی مهمه...

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺
🤣🤣🤣دور از جونت روله❤️ وایب خوبی ازت میگیرم و تاپیک هات خوشم ازت میومد 😁❤️

نظر لطفتونه ❤🥰

ممنونم گلی 

تو ساغر عشقی❤بال و پر عشقی❤یک گوشه پیدا نشده توی بهشتی❤رسوای زمانم❤ افتاده به جانم❤عشق توئه عاشق کش شیرین زبانم❤ دلتنگ توام یار❤ در چنگ توام یار ❤ مجنون قسم خورده دلتنگ توام یار❤تو روح و روانی آرامش جانی❤عاشق تر از آنم که بگویم که بدانی❤تو ❤👨‍💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
2803
من یه دختر ۱۸ ساله هستم و با افتخار امضاموو تاپیکام اینا هستن ن ازدواجم:)

یکی از دوستانم،دقییییقا حرفای شما رو می زد والان متاهله🤐🤐می خوام بگم شما از دست روزگار خبر ندارین🤫یهو دیدین عاشق شدین و......😊😉🫠

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺
چقدر خانواده هاشون بی درکن بچه ۸۵ باید زندگی کنه گناه داره پول همه چیز نیست واقعا منم یه خواستگار بر ...

به نظرت اگه اهل درس و پیشرفت بود اصلا به ازدواج فکر میکرد؟ اینطور بچه ها اگه مورد خوب پیدا شد هرچی زودتر برن خونه شوهر بهتره

چون اهل ارتقا و پیشرفت نیستند

2804

هرکس یه سلیقه ای داره ۸۶دیگه بچه نیست😐😐😐

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️خداروشاکریم که درکشوری زندگی می کنیم که الحمدالله جزکشورهای برتردنیاست🙂بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

2805
بله کلا دو تا اپشن دارن یا رل یا ازدواج چیزی به اسم تربیت درست و مدیریت نیازهای جسمی و این چیزا ندار ...

اتفاقا شاید باورتون نشه ولی من با حرف شما موافقم😁من طرفدار کودک همسری نیستم...حرفم اینه اگر صلاحیت لازم رو دارن ازدواج کنن...حالا یکی تو۳۰سالگی یکی توی۱۸...

من گفتم افتخاره؟ عزیزم بیا بزن منو😐

🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا چیشده یه تاپیک زدم در رفتم الان همو میکشین🤭🤭🤭

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}
من گفتم افتخاره؟ عزیزم بیا بزن منو😐

🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا چیشده یه تاپیک زدم در رفتم الان همو میکشین🤭🤭🤭

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}
2801