2777
2789

من پوستم افتضاح شده پر از لک و سوراخهای ریز از جوش‌هایی که از سالیان قبل زدم الان ۴۳ سالمه هنوز ادامه داره 

موهام داغون 

تازه یک ده کیلو لاغر کردم و قرص میخورم جوش نمیزنم و ریزش هم ندارم 

اما موهای ریخته برنگشته و صورت پر از لک هم برام مونده 

دکتر هم رفتم زیاد 

خرج هم کم نکردم ولی انگار این بیماری تا صورتم  رو از بین نبره و موهام کچل کچل نشند دست بردار نیست 

مجردم هم هستم دکترا همش میگند ازدواج کن بچه بیار البته آخرین بار که دکتر اینو گفت ۳۹ سالم بود 

با این مو و قیافه کی من رو میگرفت 

تازه خانواده ای که هیچ جوره کمکم نکردند ازدواج کنم مامانم حرف ازدواج نزد اصلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
والا عزیزم شما ک سنت بالاست من چی بگم با 18 سال سن ن مو برام موند ن مژه ن پوست ن هیکل درست 😤🫠

منطورم از سن بالا این ک بزرگ تر از من هستید 🙏🙏🙏بد برداشت نشه 

خیلی هم جوان هستید و مطمن زیبا.. 

امان از این درد تنبلی ای 😤

2804
میتونید برید اینستاگرام پیج فلورا تاجیک را ببینید در مورد پلی کیستیک و اصلاح سبکه ...با اصلاح سبک می ...

والا اصلاح سبک میدونی چیه ؟

قند چه مصنوعی چه طبیعی ممنوع منم قدم ۱۶۰ وزنم ۶۳ 

باید بشم ۵۳ 

نون نخوری 

لبنیات نخوری 

کلا هیچی نخوری اینطوری شاید بهتر شیم منم خودم تقریبا دارم رعایت میکنم اما اون لکهای ایجاد شده  رو چه کنم ؟ اون موهای ریخته ؟

والا اصلاح سبک میدونی چیه ؟قند چه مصنوعی چه طبیعی ممنوع منم قدم ۱۶۰ وزنم ۶۳ باید بشم ۵۳ نون نخوری لب ...

والا من چند تا پیج ماما داخل اینستا دیدم قند طبیعی مثل خرما_کشمشش وانجیر اینا رانوشته مشگلی نداره تواصلاح سبک میتونید بخورید بعد خودشون میگن که سخت نیست و ما جایگزین ها را بهتون میگیم ....برای موهای ریخته شده هم من یه تاپیک خوندم تجربه خودش از تنبلی تخمدان و تخمدان پلی ک الان درمان شده بود نوشته بود اول درکنار اصلاح سبک ...مکمل ها مثل زینک و اینوزیتول ...مولتی خیلی کامل نوشته بود هر چی گشتم دیگ نبودش🫥پیاده روی روزی نیم ساعت ...

2805
والا اصلاح سبک میدونی چیه ؟قند چه مصنوعی چه طبیعی ممنوع منم قدم ۱۶۰ وزنم ۶۳ باید بشم ۵۳ نون نخوری لب ...

کاربر الیزابت ۶۶۶۶داخل همین سایت مفصل تجربه خودشو نوشته بود هر چی سرج کردم دیگ نبودش

مرسی عزیزم خودت داری این بیماری رو

من  یه سالی میشه هورمون مردونه ام رفته بالاDEHA_SO4بعد ریزش مو دارم ...موی زائد چونه . جوش...ولی دکتر زنان بهم نگفت تنبلی داری گفت این هورمونه ازسمت غدد ادرناله ...اما این ماماها میگن تنبلی هست هرکس  این نشونه ها باشه

2801