2777
2789

من دلم میخواد ارشدم تو دانشگاه دولتی شهرمون  بگیرم بعدش یه لیسانس دیگه یه رشته پیرا تو دانشگاه روزانه شهرمون بخونم و دکترا یکی از رشته هارم بگیرم

اگه شهرمون قبول نشم مجبورم هر شهر دیگه قبول شم برم 

کدوم مردی قبول می‌کنه مثلا من کرمانشاهی دکترا رو برم بندر عباس بخونم هیشکی و این که قبول شدن وپاس کردن اینا واقعا سخته نمیشه مسئولیت ازدواج سخته کسی که زن گرفته خب نگرفته که 24ساعته درس بخونه 

به نظرتون اگه برای رسیدن به آرزوهام ازدواج نکنم پشیمون میشم فک میکنم یه بار بدنیا اومدم واقعا دلم میخواد هرچی تو ذهن وقلبمه بش برسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هر تصمیمی که تو زندگیت بگیری درسته مهم نیست کسی رو ناراحت کنی مهم نیست بعدا پیشیمون شی چون تو قبلا فمر همیچیز رو کردی و خودت برای خودت مهمی

بعدشم ادم وقتی ازدواج میکنه که به یسری ارزوهای تک نفرش رسیده باشه ،موفق باشه نه اینکه ازدواج کردی کلی منت شوهرتو بکشی بهت پول بده یا نده 

):I told you i was sad

این چه حرفیه با ادم درستی ازدواج کنی اوکیه من همسرم تشویقم کرده دارم واسه کنکور میخونم بهم میگه هر شهری قبول شدی پشتتم یا میام یا خودتو میفرستم میدونه عاشق مستقل شدنم یا اینکه الان ک دلرم میخونم خیلیییی تد کارای خونه کمکم میکنه و هوامو داره....  من نمیتونم همین نسخه زندگیو واسه تو بچینم..  ولی به نظر خودم ادما با هم فرق دارن بستگی داره طرفت کی باشه و چی بخاد و خیلی چیزای دیگه با خاسنگارت صحبت کن ببین اصلا چن چنده..  

این چه حرفیه با ادم درستی ازدواج کنی اوکیه من همسرم تشویقم کرده دارم واسه کنکور میخونم بهم میگه هر ش ...

همسرتو واسه 4سال اوکبه من ارشد و دکترا و رشته ی دیگه ام میگم که 12سال طول می‌کشه تازه اگه پشت نمونم که میمونم  تازه ممکنه آزاد قبول شم که باید هم کار کنم هم درس یخونم به نظرت اصلا وقتی میمونه🙄

سال  دوم دانشگاه یکی از استادمون که خانم هم بود. دکترا داشت و مجرد بود به  ما گفت هر وقت موقعیت خوبی واسه ازدواج داشتین حتما ازدواج کنین نگین ارشد بگیرم بعد . ... اون میگفت اشتباه نکنین به خاطر درس مجرد نمونین

سلام عزیزم . اگر مورد مناسبی اومد و از هم خوشتون اومد الکی رد نکن اصلا 

فکر هم نکن که اول باید یه مراحلی از زندگی تموم بشه بعد مرحله بعد شروع بشه . ترتیب اینجوری ممکنه نباشه

ممکنه بعضی مراحل همزمان پیش بیان و همزمان سپری بشن

خوشبخت و موفق باشی

آره بخاطر درس،ازدواج نکردن اشتباه محضه... چون بعدها بخودت میایی میبینی همه همسنات حتی از خودت کوچیکترا سروسامان گرفتن و تو تنها موندی، عذاب تنها موندن به کنار، دیگران به شیوه های  مختلف خواسته و ناخواسته بابت ازدواج نکردنت قلبتو میشکنن اونم فقط به این دلیل که ازدواج نکردی و سنت بالا رفته..اشتباه منو تکرار نکن 

به نظرم عقیده خیلی درستی داری و پشیمون نمیشی

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

2810