2777
2789
عنوان

به نظرتون اینی که خانوادم بهم دادن آزادیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 64 پست
والا من اقام ۲۴ سالمه شما خیلی بیشتر از من بیرون رفتین🤷🏻

😊😂

🌹خدایا شکرت برای همه ی نعمت هایی که برام عادی شدن دیگه قدرشو نمیدونم.مثل خانواده م💞 همسرم💖نی نی م👪.سواد.خوشکلی💅.پول.سلامتی .خواب🌃و🍔و...😎هرچند همه شون گاهی رو مخن😊ولی بازم مرسی🤗🌺راه نجات فکر کردنه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا یبار تا شهر رفتم بیرون با آبجی 10 سالم و اون یکی دختر خالم ک 18 سالشه همه فامیل برام حرف در آوردن ک فلانی تنهایی تو بازار میچرخه اونم کلا یه ربع با اسنپ فاصله داره ک خانواده نبودن یواشکی رفتم😂😭

2803
من برای سن شما دوست ندارم این حد از آزادی رو،به نظرم خانوادت بیخیال هستند

دقیقا

🌹خدایا شکرت برای همه ی نعمت هایی که برام عادی شدن دیگه قدرشو نمیدونم.مثل خانواده م💞 همسرم💖نی نی م👪.سواد.خوشکلی💅.پول.سلامتی .خواب🌃و🍔و...😎هرچند همه شون گاهی رو مخن😊ولی بازم مرسی🤗🌺راه نجات فکر کردنه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

ازادی نیست بی تفاوتی محضه .حتی باید نگران باشند از نظر لفظی..مگه میشه قانون در خونه نباشه .

یعنی اینده شما مهم نیست .اتفاقی براتون پیش نیفته میفته 

.از نظر اجتماعی حتی اسلام هم قوانین داره . .در قران باید و نباید ها را گفتند .نگران ادما بودند .که اختیار دست ادماست .ما راه روشن را نشون دادیم .یا هدایت میشه یا نمیشود.

اونی که گناه کرد میره جهنم اونی که مومنه راه راست هدایت میشود میره بهشت ..ولی از نظر اجتماعی قوانین وجود داره .باید رعایت بشود..

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
2804

به نظرم  الان آدما رو میشه سخت شناخت و یه دلیلی که خانواده ها میترسن به بچه هاشون آزادی بدن ،ترس از جامعه است ،خیلی ها به بچه هاشون اعتماد دارن ولی از جامعه مطمئن نیستن ،از یه ساعتی به بعد یجاهایی واقعا امنیت نداره حتی توی روز هم نمیشه تنهایی یه جاهایی رفت 

به نظرم بچه ها باید خانواده ها رو درک کنند و بپذیرند یسری محدودیت ها فقط و فقط بخاطر خودشونه

2805
😂😂

با این اوصاف

شما درخواست مرخصی از زندان کن

نسل عجیبین

2801