2777
2789
عنوان

خرید خونه با خودتونه یا همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 43 پست

من تنها میرم . هر بار با شوهرم رفتم دعوامون دراومده همش میگه زود زود بخریم بریم انگار دنبالش کردن . دیگه تنها میرم شده تو هفته دوبار میرم ک سنگین نشه کمرم اذیت میشه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مشکلم رانندگی که خوب بلد نیستم نمیشه هم همش اسنپ بگیرم

من خودم ماشین ندارم دخترم عاشق اتوبوسه گاهی اتوبوس گاهی اسنپ ولی به شما حق میدم دوتا بچه با یدونه خیلی فرق داره شرایط سختتره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من تنها میرم . هر بار با شوهرم رفتم دعوامون دراومده همش میگه زود زود بخریم بریم انگار دنبالش کردن . ...

منم کمرم و زانو هام درد میکنه نمیتونم واقعا 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
من خودم ماشین ندارم دخترم عاشق اتوبوسه گاهی اتوبوس گاهی اسنپ ولی به شما حق میدم دوتا بچه با یدونه خی ...

اره اومدفعه ماشینو برداشتم از بس اون پشت دعوا کردن یکم مونده بود تصادف کنم منم رانندگیم دست و پا شکستس

منم کمرم و زانو هام درد میکنه نمیتونم واقعا

اخه چاره چیه .اوایل ب شوهرم میگفتم مادرت اینا چرا بمن تعارف نمیزنن منم باهاشون برم خرید با ماشین میرن. دیگه  یکی دو بار با مادر پدرش رفتم بازار . مادره نمیذاشت تره بار درست حسابی بخرم هی میگفت گرونه گرونه . از یه جا واس من سیب زمینی گرفت بخدا کرم داخل سیب زمینی بود .بعد من خودم از دم بازار سوار خط واحد یا اسنپ میشم اینا زورشون میاد با خط واحد برن پیاده با اون همه وسیله میرن خونه . یا اگه با ماشین میرفتیم قشنگ یه جایی پارک میکردن ک دور از شلوغی بازار بود و یه ربع پیاده روی داشت .دلشون نمیومد پول پارکینگ بدن

دیگه من کمر درد به جون میخرم خودم تنها میرم 

اخه چاره چیه .اوایل ب شوهرم میگفتم مادرت اینا چرا بمن تعارف نمیزنن منم باهاشون برم خرید با ماشین میر ...

حق داری واقعا منم دوس ندارم با کسی برم 

بعضیا همیشه دنبال چیزای ارزونن براشونم کیفیت مهم نیست .من امروز رفتم سوپری کنار خونه گوشی باخودم نبرم شوهرم اومده بود دم در برگشتم دیدم چقد عصبانیه گفت چرا گوشی نبردی گفتم نیاز ندیدم گوشی ببرم از فردا هم حتی از گرسنگی بمیرم خرید نمیرم 

حق داری واقعا منم دوس ندارم با کسی برم بعضیا همیشه دنبال چیزای ارزونن براشونم کیفیت مهم نیست .من امر ...

الان مثلا من کرفس خریدم کیلویی ۲۰ تومن مادره میگه حالا زوده واس کرفس منتظره ۶ تومن بشه بخره

یا پیاز نخرید گفت ارزون بشه .پیاز ارزون خرید واس پیاز داغ اصلا اب نداشت پیازا .انگار پوسته پیازو سرخ کردی اصلا جویده نمیشه . قورمه سبزی نخرید گفت گرونه . امسال بدون سبزی موندیم . متاسفانه چون تو یه ساختمون هستیم باید با هم بخریم . اما من الان سبزی قورمه م تموم شده میخام جدا بخرم واس خودم 

الان مثلا من کرفس خریدم کیلویی ۲۰ تومن مادره میگه حالا زوده واس کرفس منتظره ۶ تومن بشه بخرهیا پیاز ن ...

اونا طرز فکرشون قدیمی من حتی با مادرم میرم لباس بخرم از بس چونه میزنه دیگه روم نمیشه باهاش جایی برم ،خودت جدا خرید کن بگو‌ما مصرفمون زیاده یا تموم کردم نمیتونم منتظر بمونم تا شما بخرین 

اونا طرز فکرشون قدیمی من حتی با مادرم میرم لباس بخرم از بس چونه میزنه دیگه روم نمیشه باهاش جایی برم ...

آره دیگه اکثر چیزامو جدا کردم ازش. قبلا مثلا نعنا و شوید باهم خشک میکردیم یا کار داشتم واس نصب پرده و اینا میگفتم بیاد کمک اما فضول شدع بود دیگع .امسال جدا خریدم کرفسم جداس . آبلیمو جدا خریدم . بازم فضولی کرد گفت تو در یخچالت سنگین میشه یکی از شیشه هاتو بده من بذارم یخچالم هر چقدرم گفتم نه بازم برداشت برد😐 شیشه هام جفت بود خوشگل بود مخصوص ابلیمو گرفته بودم .نمیدونم چه فکری کرد اون کارو کرد . در حالی ک یخچال من خالیه طبقات درش . 

آره دیگه اکثر چیزامو جدا کردم ازش. قبلا مثلا نعنا و شوید باهم خشک میکردیم یا کار داشتم واس نصب پرده ...

چه کار زشتی میگفتی خودمون لازم داریم 

من کسی در یخچالمو باز کنه خیلی بدم‌ میاد 

البته من مادرشوهرم بیست سالی میشه فوت شده 

کلا من مادرشوهر خوب خیلی کمک دیدم یا حسودن یا فضول 

چه کار زشتی میگفتی خودمون لازم داریم من کسی در یخچالمو باز کنه خیلی بدم‌ میاد البته من مادرشوهرم بیس ...

یخچالو ک بخواد باز کنه دستشو لای در یخچال خرد میکنم . تو حیاط داشتم ابلیمو میریختم تو شیشه برداشت . اگه بعدا صاحب نشه شیشه رو 

یخچالو ک بخواد باز کنه دستشو لای در یخچال خرد میکنم . تو حیاط داشتم ابلیمو میریختم تو شیشه برداشت . ...

ازش پس بگیر بگو لازم دارم 

چقد بدم میاد از اینجور ادما دنبال مفتین 

ازش پس بگیر بگو لازم دارم چقد بدم میاد از اینجور ادما دنبال مفتین

دنبال مفت نیست خسیسه . فضوله وسایل منه . وقتی طرف رو در یخچال جا واس بطری گذاشته پس یخچال توانایی تحمل سنگینیشو داره . دیگه منم فرصت نشد ب شوهرم بگم وگرنه شوهرم میرینه بهش پس میگیره

دنبال مفت نیست خسیسه . فضوله وسایل منه . وقتی طرف رو در یخچال جا واس بطری گذاشته پس یخچال توانایی تح ...

چقد بده ادم‌خسیس باشه واقعا خواهر منم مادرشوهرش از بس فضوله گفت من نبودم رفته از لباس زیرام دزدیده فکر کرده من نمیفهمم