من تنها میرم . هر بار با شوهرم رفتم دعوامون دراومده همش میگه زود زود بخریم بریم انگار دنبالش کردن . دیگه تنها میرم شده تو هفته دوبار میرم ک سنگین نشه کمرم اذیت میشه
ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه چاره چیه .اوایل ب شوهرم میگفتم مادرت اینا چرا بمن تعارف نمیزنن منم باهاشون برم خرید با ماشین میرن. دیگه یکی دو بار با مادر پدرش رفتم بازار . مادره نمیذاشت تره بار درست حسابی بخرم هی میگفت گرونه گرونه . از یه جا واس من سیب زمینی گرفت بخدا کرم داخل سیب زمینی بود .بعد من خودم از دم بازار سوار خط واحد یا اسنپ میشم اینا زورشون میاد با خط واحد برن پیاده با اون همه وسیله میرن خونه . یا اگه با ماشین میرفتیم قشنگ یه جایی پارک میکردن ک دور از شلوغی بازار بود و یه ربع پیاده روی داشت .دلشون نمیومد پول پارکینگ بدن
دیگه من کمر درد به جون میخرم خودم تنها میرم
بعضیا همیشه دنبال چیزای ارزونن براشونم کیفیت مهم نیست .من امروز رفتم سوپری کنار خونه گوشی باخودم نبرم شوهرم اومده بود دم در برگشتم دیدم چقد عصبانیه گفت چرا گوشی نبردی گفتم نیاز ندیدم گوشی ببرم از فردا هم حتی از گرسنگی بمیرم خرید نمیرم
حق داری واقعا منم دوس ندارم با کسی برم بعضیا همیشه دنبال چیزای ارزونن براشونم کیفیت مهم نیست .من امر ...
الان مثلا من کرفس خریدم کیلویی ۲۰ تومن مادره میگه حالا زوده واس کرفس منتظره ۶ تومن بشه بخره
یا پیاز نخرید گفت ارزون بشه .پیاز ارزون خرید واس پیاز داغ اصلا اب نداشت پیازا .انگار پوسته پیازو سرخ کردی اصلا جویده نمیشه . قورمه سبزی نخرید گفت گرونه . امسال بدون سبزی موندیم . متاسفانه چون تو یه ساختمون هستیم باید با هم بخریم . اما من الان سبزی قورمه م تموم شده میخام جدا بخرم واس خودم
اونا طرز فکرشون قدیمی من حتی با مادرم میرم لباس بخرم از بس چونه میزنه دیگه روم نمیشه باهاش جایی برم ،خودت جدا خرید کن بگوما مصرفمون زیاده یا تموم کردم نمیتونم منتظر بمونم تا شما بخرین
اونا طرز فکرشون قدیمی من حتی با مادرم میرم لباس بخرم از بس چونه میزنه دیگه روم نمیشه باهاش جایی برم ...
آره دیگه اکثر چیزامو جدا کردم ازش. قبلا مثلا نعنا و شوید باهم خشک میکردیم یا کار داشتم واس نصب پرده و اینا میگفتم بیاد کمک اما فضول شدع بود دیگع .امسال جدا خریدم کرفسم جداس . آبلیمو جدا خریدم . بازم فضولی کرد گفت تو در یخچالت سنگین میشه یکی از شیشه هاتو بده من بذارم یخچالم هر چقدرم گفتم نه بازم برداشت برد😐 شیشه هام جفت بود خوشگل بود مخصوص ابلیمو گرفته بودم .نمیدونم چه فکری کرد اون کارو کرد . در حالی ک یخچال من خالیه طبقات درش .
ازش پس بگیر بگو لازم دارم چقد بدم میاد از اینجور ادما دنبال مفتین
دنبال مفت نیست خسیسه . فضوله وسایل منه . وقتی طرف رو در یخچال جا واس بطری گذاشته پس یخچال توانایی تحمل سنگینیشو داره . دیگه منم فرصت نشد ب شوهرم بگم وگرنه شوهرم میرینه بهش پس میگیره