2777
2789
عنوان

بنظرتون باید از مادرشوهرم ب دل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا حرف خوبی نزده منم باشم ناراحت میشم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

باید همون موقع جواب میدادی میگفتی از قدیم همین بوده مردا کار میکردن ده نفرو نون میدادن شوهرمنم مثل باباش و بقیه اجدادش 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

میگفتی خب از اول براش دنبال زن شاغل می‌گشتید . حالا تو خونه میدیدیشون همش در حال جنگ و دعوان زن که میگیرن شیرین میشن واسه ننشون . ننشون هم میشه دلسوز ترین مادر دنیا

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

عین مادرشوهر عفریطع ی من 🤣 خرید مبل و میز تلویزیون ب عهده شوهر من بود بعد رفتیم برا مبل دیدن مادرشوهر من اومد منم میام انتخاب کردم خیلی خوشگل بود خلاصع سوار ماشین ک شدیم شوهرم رف بعیانه بده از شدت حسودی و حال خرابیش گف من اصن راضی نبودم روز خواستگاری قبول کنه این چیزا رو بدون اجازه من قبول کرد پدر پسر من دراومده بعد جالب این بود شوهر من برای خرید داشت اذیت میشد ولی این شیطان صفت ب اصطلاح مادر تازه ارث گرفته بود برای اینک ب شوهر من هزار تومن ازش کمک نکنه همه رو داد وسایل خونه تند تند انقد وسایل داغون خرید که شوهرم میکف مامان ب خدا من نمی‌خواستم ازت بگیرم حداقل میگفتی دوتا چیز درست حسابی می‌گرفتیم برات متن گفتم شما اگر نگران پسرت بودی بهش یکم کمک میکردی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
2810