2777
2789
عنوان

خصومت شخصی

310 بازدید | 37 پست

بچه ها من چندین وقته دارم توسط ادمای خیلی خطرناک تو جایگاه و  رتبه های اجتماعی خیلی بالا که حالا نمیدونم واقعا عاشق هستن یا نقش عاشقارو بازی مکینن مورد اذیت و ازار و تهدید و زور قرار میگیرم مدام تن و بدن منو میلرزونن تهدیدم میکنن محاصرم کردن ی جورایی 

تو نقش خواستگار میان تا جواب منفی میدم چون خودشونم میدونن شرایطشون هر کدوم به ی نحوی واقعا برام غیر قابل پذیرشه و تا جواب منفی میدم شروع میکنن به تهدید و ازارو اذیت حتی چند بار با جون خودم و مامانیم تهدید شدم و خطر مرگ از بیخ گوشم رد شده... و انگار ی ادم تو گذشته کینه قدیمی بدی داره پشت پرده اینارو میندازه تو جون من بدون اینکه ردی از خودش بزاره فقط دارع با زندگی من بازی میکنه و روحی روانی منو داغون کرده...

حتی از روانشناسی سیاه استفاده میکنه و شنود میکنه منو تمام خطام کنترله...هرچی تو خونه با مامانیم میگم میفهمه حتی میدونه کی بیرون میرم ازقبل ادم میزاره بیرون اذیتم میکنن و ....

از لحاظ مالی اذیتم نمیکنه یا ضرری نمیرسونه که هیچ تازه ساپورت مالی هم غیر مستقیم برام داره...

ولی روحی روانی داره داغونم میکنه...

هر چی فکر میکنم من تو گذشته کار خاصی نکردم که یکی بخواد تا این حد ازم انتقام بگیره منم ی دختر کم سن و سال بدون حاشیه...

تمام خواستگارای قبلیم هم نه اونقدری پولدار بودن و از جایگاه اجتماعی بالا بودن که حالا بخوان به این بالاییا دستور بدن پدر منو دربیارن

من نمیفهمم این کیه که انقد گردن کلفته و پولدار که اینا دارن از اون طبعیت میکنن که روزگار منو سیاه کنن... بخدا دارم دیوونه میشم چند سالع درگیر اینام دستم جایی بند نیست حتی مدرک درست حسابی هم ندارم برای شکایت... چنان ماهرانه و برنامه ریزی شده منو اذیت میکنن که هیچ ردی نباشه من بتونم شکایت کنم چون خودشون کارکشته هستن... 

نمیدونم اخرش چی قراره بشه یا این از خدا بیخبر بالاخره خودشو نشون میده؟اصلا هدفش چیه تا این حداز کینه... با من بچه یتیم و بی کس و کار چه کار داره من که نه قدرتی دارم نه چیزی... داره پدر منو درمیاره ... دو تا ا ط ل ا ع ا ت ی انداخته به جونم که چون جواب منفی دادم بهشون دارن پدر منو درمیارن... انگار واقعا عاشق نیستن تازگیا فک میکنم یکی پشتاین قضیه هست اینارو میندازع تو جون من ....

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

من فکر میکنم اول روی سلامت روان خودتون دقیق بشید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلام شیشه مصرف نکنید کم کم عادی میشه

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیا باورشون نمیشه... تا از نزدیک نبینن زندگی منو

مهم نیست ما باورمون بشه یا نه 

مهم خودتی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

مهم نیست ما باورمون بشه یا نه مهم خودتی

اون که صد در صد

وقتی تاپیک میزنم عادت کردم انتقاد پذیر باشم ی عده کمک میکنن ی عده هم کاسه داغ تر از اش میشن ی عده هم خنثی ... در هر صورت مهم نیست خوشحال میشم هر کی نظرشو بگه خواه کمکم کنه خواه نه ... 

من به روزهای روشن ایمان دارم❤