2777
2789
عنوان

بچه های بی احساس من

| مشاهده متن کامل بحث + 4741 بازدید | 119 پست

فکر میکنم طبیعیه به شما حسی نداشته باشن

منم اگه بودم فکر میکردم مامانم واسش مهم نیست هر جور بوده مارو اگه دوسمون داشت نگه میداشت پیش خودش یا اگر نمیتونست ازدواج نمیکرد یا میتونست سر بزنه

الان خونواده اصلیش اونان

چون شما ک طلاق نگرفتی همسرت فوت کرده چرا از خونواده شوهر جدا شدی؟ 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج دومش هم از سر مجبوری که پیش بچه ها باشه کاملا معلومه بعضی از حانواده ها قدیمی این افکارو دارن ...

اره گلم میدونم دایی های منم دو تا داداشاشون مردن زناشونو گرفتن حالم بهم میخوره از این افکار پوسیده اما فکر کردم اسی زنش شده چون دوسش داشته

2805
خدا ازشون نگذره مثلا مذهبی و خانواده دار و سفره دارن تو اون شهر

یه روزی باید جواب همه کاراشون رو بدن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیزم ۶۰۰ کیلومتر با محل زندگی من فاصله داشتن چجور میرفتم مدرسشون؟

والا دلیل قانع کننده ای نیس 

ولی الان که اومده بودن خونه عمشون باید میرفتی سراغشون یا قبول میکردن یا نه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بنظرم طبیعیه

وقتی مادر من به کسی جواب مثبت میده که بهش اجازه نمیده به منی که بچش هستم و منو بدنیا اورده حتی سر بزنه و... چرا مادرم باید ازم توقع عاطفه داشته باشه؟

عاطفه رو اول مادرم باید نشون میداد

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

والا دلیل قانع کننده ای نیس ولی الان که اومده بودن خونه عمشون باید میرفتی سراغشون یا قبول میکردن یا ...

العان بعد ۱۷ سال خیلی سخته عزیزم یک دفعه برم بگم من مادرتونم خودمم چند باری به سرم زده ولی اطرافیان پشیمونم کردن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

العان بعد ۱۷ سال خیلی سخته عزیزم یک دفعه برم بگم من مادرتونم خودمم چند باری به سرم زده ولی اطرافیان ...

بلاخره از یه جایی باید شروع کنی

دیر شده ولی دیرترش نکن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شما همون بودی از پسرت میترسیدی چون میگفتی مذهبیه؟

بله چون شبیه عموش بود و با من خیلی فرق داره ترسیدم از تربیت عموش که یکی مثل خودش پسرمو بار آورده چون عموش خیلی اذیتم کرد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزم ۶۰۰ کیلومتر با محل زندگی من فاصله داشتن چجور میرفتم مدرسشون؟

خب قبل شوهر کردن  قبل اینکه اختیارت دست کسی بیفته انقدر میرفتی یواشکی میدیدی ک بچه بهت عادت میکرد و محبتت رو داشت و دلش خوش بود مادر مهربونی دارن ک به فکرش هست خیلی راحت میتونستی دلشونو بدست بیاری 

استارتر خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی باید بگم هیچکدوممون حق قضاوت نداریم کاش میشناختمتون و یکاری میکردم واسطه میشدم بابچه هات صحبت میکردم همدیگرو ببینیددیگه چندسال گذشته مگه آدم چقدر زنده است باکینه و دلخوری و از همه بدتر چشم انتظاری بگذره 

ازته دلم آرزو میکنم هرچه زودتر شماو بچه هات دیدارکنید .خدانگذره ازکسانی که باعث جدایی و دوری از شماوبچه هاتون شدن 

[QUOTE=358971429]بنظرم طبیعیه وقتی مادر من به کسی جواب مثبت میده که بهش اجازه نمیده به منی که بچش هستم و منو بدنیا ا عزیزم من به همسرم حق میدم اجازه نداد اون موقع چون بچه ها تحت حضانت عموشون بودن و عموشون همسر سابق من بود و خیلی اذیتم کرد همسرم میگفت حق نداری با اون مرتیکه روبرو بشی و التماس و خواهش؟و....

چه جالب منم دوسالم بود مادرم جدا شد و دیگه سراغی ازم نگرفت الان دوتا بچه دارم فکر میکنن نامادریم مادربزرگ اصلیشون هست ...نامادری من با این که مادر خونیم نبود بیشتر به من محبت داشت تا مادر خودم ...خدایا بزرگیتو شکر

2810