2777
2789
عنوان

بچه های بی احساس من

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 119 پست
حس بدی گرفتم از اینکه ازدواج دومت با برادر همون شخص بوده بهر حال قضاوت نمیکنم امیدوارم الان از زندگی ...

مجبورم کردن عزیزم مذهبی بودن گفتن اگه میخوای بالا سر بچه هات باشی تو خانواده نا محرمی باید عقدت کنه برادرش منم به خاطر جگر گوشه هام راضی شدم وگرنه ازش متنفر بودم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس بدی گرفتم از اینکه ازدواج دومت با برادر همون شخص بوده بهر حال قضاوت نمیکنم امیدوارم الان از زندگی ...

ازدواج دومش هم از سر مجبوری که پیش بچه ها باشه 

کاملا معلومه بعضی از حانواده ها قدیمی این افکارو دارن که نوه مال خودشونه و زن حقی نداره 

قدیمیا میگفتن زنی که شوهرش مرد باید با برادرشوهر ازدواج کنه که کسی دیگه ناموسشونو نگیره تازه بعضیا برادرسوهرا خودشون زن داشتن اما حاظر میشدن زن بیوه برادر رو بگیرن که زت دست غریبه نیفته و زن هم اختیاری از خودش نداشت و فکر میکردن خیلی باغیرتن کثیفای هوس باز

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2805
چقدر اذیت میشم از این کارای خانواده های شوهر .چقدر در حق تو و اون بچه ها ظلم کردن و اتفاقا پیش خودشو ...

خدا ازشون نگذره مثلا مذهبی و خانواده دار و سفره دارن تو اون شهر

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزم اینجوری که ماجرا رو گفتی بچه هات بی احساس نیستن تازه شما که نمیدونی چی بهشون گفتن ممکنه از شما بد گفته باشن، شاید اون ها هم هر شب موقع خواب میگن مادر بی احساس ما! شما باید پیش قدم بشی

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

🤔🤔🤔

خودت رو بزار جای اونا 

از دوسالگی به بعد به هر دلیلی سراغشون نرفتی و خانواده ای که پیششون هستن هر چیزی ممکنه گفته باشن ازت و حتی تنفر هم داشته باشن

۱۷ سال زمان کمی نیست میتونستی تو مدرسه بری ببینیشون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ازدواج دومش هم از سر مجبوری که پیش بچه ها باشه کاملا معلومه بعضی از حانواده ها قدیمی این افکارو دارن ...

بله متاسفانه همینجوری بود و زندگی من تباه شد و...

نمیشن دخترم عقد کرده ولی انگار نه انگار مادر داره

عزیز احساس نمیکنی یکم متوقعی؟! 

شما تحت هر شرایطی باید ارتباطاتت رو با بچه هات حفظ میکردی فرض میگیریم بر هر دلیلی نتونستی الان نباید اینجوری انتظار داشته باشی ازشون  حداقل اصلا منطقی نیست

شما عمده عمر بجه ها باهاشون نبودی مسلمه که مادرشون محسوب نمیشی بنظرشون

اگه واقعا از این شرایط ناراضی هستی تغییرش بده ممکنه حتی بچه ها نپذیرن شما رو.. تلخه ولی حق دارن

شمارشونو نداری؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

🤔🤔🤔خودت رو بزار جای اونا از دوسالگی به بعد به هر دلیلی سراغشون نرفتی و خانواده ای که پیششون هستن ...

عزیزم ۶۰۰ کیلومتر با محل زندگی من فاصله داشتن چجور میرفتم مدرسشون؟

2810