2777
2789
عنوان

بچه های بی احساس من

| مشاهده متن کامل بحث + 4700 بازدید | 119 پست
از دل برود هر آنکه از دیده رودخوب وقتی بهر دلیلی نبودید چه توقعی ازشون دارید؟!

مادر هر که نیست عزیزم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یعنی چی مادرشون کیه ، مگه خودت نمیگی تو ۱۷ سالگی ازت جدا شدن یعنی نمیشناسنت؟ حرفت عجیب بود 

شاید پدربزرگشون مستبده یا عموشون که اجازه نمیدن باهات ارتباط بگیرن 

خودت زنگی تماسی چیزی بزن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید آدرس ندارن. شاید فکر می‌کنن شرایطشو نداری ببینیشون. شاید بهشون گفته شده شوهرت دوست نداره سراغتو ...

عموشون و شوهرم نمیزاره بیشتر عموشون قد غن کرده با عمشون دوستم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2805
یعنی چی مادرشون کیه ، مگه خودت نمیگی تو ۱۷ سالگی ازت جدا شدن یعنی نمیشناسنت؟ حرفت عجیب بود شاید پدرب ...

نه عزیزم ۱۷ساله ازم جداشدن ۲ سالشون بود

از تقریبا دوسالگی

خب بعد شما توقع داری بیان بهت سربزنن؟ یا یادشون باشه چقدر به خاطرشون سختی کشیدی؟😐

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
عموشون و شوهرم نمیزاره بیشتر عموشون قد غن کرده با عمشون دوستم

نگفتی جانم

آدرس دارن ازت؟ اصلا میدونن توی همون شهری هستی که عمه‌شون هست؟

17 سال کلا نبودی یا مثلا هدیه براشون می‌فرستادی یا گاهی وقتا می‌دیدی‌شون؟ 

نه ۱۷ ساله

نوشتی از 17 سالگی جداشون کردن فکر کردم کلا دوساله ندیدشون 

خوب دوست من بچه ها هیچوقت مادری که رهاشون کرده رو نمیبخشن انتظار دارن مثل توفیلم ها مادره از سد اتش بگذره بیاد ببرتشون 

همون موقع هم میتونستی از طریق دادگاه حکم ملاقات بگیری حالا بگذریم اینا به ما مربوط نیست ولی به بچه ها هم حق بده مسلما بی پدری و بی مادری زیاد کشیدن تواین سال ها 

پدر رومیبخشن چون دستش از دنیا کوتاهه اما مادرزنده ای که سراغی ازشون نگرفته نه 

این همه سال رنج یتیمی کشیدن حالا دیگه میخوتن چکار؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
یعنی چی مادرشون کیه ، مگه خودت نمیگی تو ۱۷ سالگی ازت جدا شدن یعنی نمیشناسنت؟ حرفت عجیب بود شاید پدرب ...

17 ساله که ازشون جدا شدن 

ینی از 2 سالگیشون

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

نوشتی از 17 سالگی جداشون کردن فکر کردم کلا دوساله ندیدشون خوب دوست من بچه ها هیچوقت مادری که رهاشون ...

عزیزم اشتباه تایپ کردم از دوسالگی ازم دورن العان ۱۷ ساله

جنسیتشون چیه؟ 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

2810