2777
2789
عنوان

اصلا آمادگی بزرگ شدنو ندارم

72 بازدید | 12 پست

آذر ۱۸ سالگیم تموم میشه ولی من انگار دلم میخاد تا آخر عمرم ۱۷ ساله بمونم حس نا امنی شدید دارم

خیلی زندگی سخت شده نمیتونم عادت کنم

باورم نمیشه کنکوری هستم و کم کم آدم بزرگ حساب میشم

نمیخام مسئولیت زندگی همه ی بارش رو دوش خودم باشه

واقعا حس بدیه راهنماییم میکنید؟

نو جوونیم تموم شد ولی انگار اونجوری که باید خوشنگذروندم😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
واییییی چقدر احساس میکنم تو منی اصلا تاپیکت دیدم یجوری شدم😞منم ۱۷ سالمه و کنکوری

توهم حس میکنی تو یه برزخی بین زمینو هوا؟

اصلا انگار هیچی مشخص نیست خیلی میترسم از اینده

توهم حس میکنی تو یه برزخی بین زمینو هوا؟اصلا انگار هیچی مشخص نیست خیلی میترسم از اینده

انگار حرف منو میزنی 

آفرین دقیقا  یا اینکه مثلا‌ بعدش چی میشه آیا خوشی های زمان بچگیمو دارم یا ن🤷🏼 هنوز خیلی مونده تا سال تحصیلی اما نمیدونم چرا اینقدر سریع میگذره 😞

2804

منم ترس بزرگ شدنو دارم چون نمیخوام مسئولیت های زندگیو به دوش بکشم از آینده بشدت میترسممم نمیخوام بزرگتر از این سنی که هستم بشم..... بمیرم بهتره تا بزرگ شم... روز تولدم میشینم غصه میخورم ک یه سال دیگه بزرگتر شدم....!

هنوز اول راهیییی خیلیا دلشون میخواد برگردن به این دوران

دقیقا نگرانیم برا همینه

الان یه جوریم که نمیتونم هیچ کاری بکنم

از طرفی میدونم طلایی ترین سال زندگیمه و اگه از دستش بدم دیگه بر نمیگرده همش استرس میگیرم ولی باز کاری نمیکنم درسمم اونجوری که باید بخونم نمیخونم

اگه بعدا پشیمون بشم فقط حسرت میخورم

بالا پایین همه دارن

منم یه روزایی بده حالم 

ولی به مشکلات برسونین

که در نهایت،به چپ مائن😉

من دهمم.از الان رو کنکور دارم تمرکز میکنم ولی هیچ ترسی از آینده ندارم.از طرفی بیخیال هم نیستم.

2805
بالا پایین همه دارنمنم یه روزایی بده حالم ولی به مشکلات برسونین که در نهایت،به چپ مائن😉من دهمم.از ا ...

قدرشو بدون دو سال دیگه میفهمی مشکلات نمیتونه به چپت باشه و زندگی جدی تر از این حرفاست