2777
2789
عنوان

ورزش برای باز شدن لگن بگید و غذا

58 بازدید | 12 پست

چه ورزشهایی خوبه.و چیا بخورم.البته من خیلی زود خسته میشم حتی پیاده روی هم کلی خستم می‌کنه ولی چاره ای نیست چهل هفته م فردا تموم میشه

من یه ورزشی کردم که توی کلاس یادمون داده بودن به جای اینکه لگنم باز بشه کیسه آبم پاره شد   

همونی که بهش میگن پروانه. مثل چهار زانو میشینی ولی کف دو تا پا رو می چسبونی به هم. بعد زانوهاتو بالا پایین میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه ورزشی کردم که توی کلاس یادمون داده بودن به جای اینکه لگنم باز بشه کیسه آبم پاره شد همونی که ...

منم اینو انجام میدم.همینجوری میشینم خونه رو جارو دستی هم میکشم.با اینکه خیلی زود خسته میشم ولی ادامه میدم

این خوبه. پیاده روی هم برای پایین اومدن بچه عالیه

در کل لگن باز سه خیلی بهتر از پاره شدن کیسه آبه.کیسه آب دکتر هم می‌تونه دستی پاره کنه ولی لگن باز باشه کار آدم راحت تره.درسته؟

در کل لگن باز سه خیلی بهتر از پاره شدن کیسه آبه.کیسه آب دکتر هم می‌تونه دستی پاره کنه ولی لگن باز با ...

دقیقا

کیسه آب پاره بشه باید زودی زایمان کنی. بعد اگه بچه هنوز پایین نیومده باشه سخت میشه