2777
2789
عنوان

اولین باره میخام با خانواده همسرم برم مسافرت 🥲😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 28 پست
نه اونجا هتل سلف سرویس هستش با قطار احتمالا

خب پس کاری نیست برای انجام دادن برو خوش بگذرون دو روز رو برنامه ریزی کنید با همسرت که کجاها برید با خانوادش هم محترمانه رفتار کن همین کافیه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اونجا هتل سلف سرویس هستش با قطار احتمالا

خوب دیگه نباید آشپزی کنید

معمولی باش

هوای شوهرتو داشته باش

سعی کن بهت خوش بگذره 

هوای شوهرتو داشته باش 

خرید سنگین جلوشون نکن

هوای شوهرتو داشته باش،😂😂

😐سبک بازی چی هست از نظرشما

مثلا یسری دخترا هستن میپرن رو سرو کول شوهر شوخی میکنن تو جمع بلند بلند میخندن از خودشون در میان اینم ک بار اولش هست میخواد بره باهاشون

بخاطر اینا کلی گفتم که نگن چ دختر سبکیه هرچی سنگین تر باشی خیلی بهتره حالااز نظر شما نمیدونم چی هست

نگفتم اسی اینطوره که کلی گفتم

خوب دیگه نباید آشپزی کنیدمعمولی باشهوای شوهرتو داشته باشسعی کن بهت خوش بگذره هوای شوهرتو داشته باش خ ...

چجوری هوای شوهرمو داشته باشم 

فدات بشم من دختر ک انقد بامزه گفتی 🥺😂

مثلا یسری دخترا هستن میپرن رو سرو کول شوهر شوخی میکنن تو جمع بلند بلند میخندن از خودشون در میان اینم ...

نظر شما کاملا محترمه عزیزم

ولی منم با این عقاید پیش رفتم و دیدم که خانواده شوهرم کاملا متوجه بودن که من دارم زیادی حفظ حیا می کنم و بیشتر اونا رو سر و کول من سوار شدن و پررو شدن نمی تونم باز کنم که چقد اذیت شدم اونا منو یه دختر خجالتی می دونستن در حالی که من داشتم حرمت حفظ می کردم فقط

بلاخره يكي باید رو یکی سوار شه  قانون دنیا اینه

دختر رو شوهر مشکلی نداره😅

نظر شما کاملا محترمه عزیزمولی منم با این عقاید پیش رفتم و دیدم که خانواده شوهرم کاملا متوجه بودن که ...

بله 

اره تا یجایی خوبه که طرفمون هوا برش نداره نه همیشه 

حرمت نگه داشتن و احترام بد نیست اصلا ادم خودشو حفظ کنه

اما همیشه ام خجالتی بودن خوب نیست ک سوارمون نشن